Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

6. marts 2021 22:18

Demonstration i Odense forløb stort set uden problemer

Aftenens demonstration i Odense blev afviklet stort set roligt. En enkelt blev dog anholdt og sigtet for at råbe skældsord efter politiet. Kort før demonstrationens afslutning blev der affyret et par stykker fyrværkeri.

Lørdag var der anmeldt en demonstration i det centrale Odense. De første deltagere forsamledes sig ved 16-tiden på Flakhaven ved Odenses rådhus, og kort før klokken 20 satte demonstranterne sig i bevægelse gennem Vestergade mod Vesterbro ud på en længere gåtur gennem byens gader.

 

Demonstranterne blev under hele turen fulgt af betjente fra Fyns Politi, og det forløb fredeligt uden problemer. 

Ved 21-tiden var demonstrationen nået frem til OBC, Odense Banegårdscenter, hvor en mindre gruppe demonstranter forlod optoget. Inde i OBC opstod der problemer med en enkelt person, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af straffeloven for gentagne gange at råbe "pansersvin" efter politiet. Den sigtede blev løsladt igen efter endt afhøring.

 

"Vi har både før og under demonstrationen haft en god dialog med arrangøren af demonstrationen, som gav udtryk for et ønske om, at aftenen forløb fredeligt. Og vi kan med tilfredshed konstatere, at det faktisk først var efter en mindre gruppe havde forladt demonstrationen, at det desværre blev nødvendigt med en enkelt anholdelse", siger vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen.

 

Demonstrationen blev erklæret for afsluttet klokken 22.15.

 

 

 

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​