Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. juli 2020 17:13

En omkommet og en lettere såret under brand i Svendborg

En person omkom og en blev lettere såret, da der onsdag formiddag udbrød en eksplosionsagtig brand i en villa på Græskæmnervej 17 i Svendborg. Politiet kender endnu ikke identiteten på den dræbte, men har en formodning om, hvem der er tale om.

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55. Da der var oplysninger om, at branden var opstået i forbindelse med en kraftig eksplosion, blev sprængstofsekperter fra EOD tilkaldt for at sikre gerningsstedet, så kriminalteknikerne kunne komme i gang med efterforskningen.
Den tilskadekomne blev bragt på sygehuset umiddelbart efter redningsmandskabets ankomst til stedet. Først omkring klokken 16 var branden slukket, så sikringen af brandstedet kunne komme i gang. Derefter kunne sprængstofeksperterne fra EOD konstatere, at der lå en omkommen person i huset. 
Politiet går nu i gang med de tekniske undersøgelser, der skal fastlægge hændelsesforløbet,  identificere den omkomne og fastslå de nærmere omstændigheder omkring eksplosionen, der var så kraftig, at ejendommen er blevet voldsomt beskadiget. 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

29. oktober 2020

Fyns Politi

Fyns Politi nedlægger to hotspots

Da vejret er blevet koldt og efterårsagtigt, så har Fyns Politi besluttet at nedlægge de to hotspots Engen/Skovsøen i Fruens Bøge og Eventyrhaven begge i Odense.

22. oktober 2020

Fyns Politi

Stoffet PETN anvendt ved eksplosionsbrand i Svendborg

Fyns Politi har nu fået svar på, hvilket sprængstof, der blev anvendt i forbindelse med en voldsom eksplosion på Græskæmnervej 17 i Svendborg den 29. juni 2020. Husets beboer, en 60-årig mand omkom.

6. oktober 2020

Fyns Politi

Hotspot - hvad er hot, og hvad er not

Fyns Politi oprettede fredag den 2. oktober et hotspot i området ved og omkring Gråbrødre Plads i det centrale Odense. Men hvilke regler gælder egentlig i et hotspot-område – hvad er hot og hvad er not.