Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. juli 2020 17:13

En omkommet og en lettere såret under brand i Svendborg

En person omkom og en blev lettere såret, da der onsdag formiddag udbrød en eksplosionsagtig brand i en villa på Græskæmnervej 17 i Svendborg. Politiet kender endnu ikke identiteten på den dræbte, men har en formodning om, hvem der er tale om.

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55. Da der var oplysninger om, at branden var opstået i forbindelse med en kraftig eksplosion, blev sprængstofsekperter fra EOD tilkaldt for at sikre gerningsstedet, så kriminalteknikerne kunne komme i gang med efterforskningen.
Den tilskadekomne blev bragt på sygehuset umiddelbart efter redningsmandskabets ankomst til stedet. Først omkring klokken 16 var branden slukket, så sikringen af brandstedet kunne komme i gang. Derefter kunne sprængstofeksperterne fra EOD konstatere, at der lå en omkommen person i huset. 
Politiet går nu i gang med de tekniske undersøgelser, der skal fastlægge hændelsesforløbet,  identificere den omkomne og fastslå de nærmere omstændigheder omkring eksplosionen, der var så kraftig, at ejendommen er blevet voldsomt beskadiget. 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.