Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

10. september 2019

Fyns Politi efterforsker mulig skudepisode i Vollsmose

Fyns Politi har anholdt syv personer i og omkring Vollsmose i forbindelse med en formodet skudepisode. Der er ingen meldinger om sårede.

Politiet fik en anmeldelse om skud klokken 18.10 i krydset Vollsmose Allé/Åsumvej. To biler blev umiddelbart efter set køre i høj fart fra stedet i hver sin retning. Ifølge et vidne blev der skudt fra bagsædet af en sort mindre mod en anden bil.

Kort efter blev den sorte mindre bil samt en anden mørk sort bil set køre fra krydset i høj fart i hver sin retning. Krydset er afspærret for trafik, fordi politiet er i gang med tekniske undersøgelser.

I forbindelse med skudepisoden er politiet til stede både i Vollsmose og i området omkring Korsløkkeparken samt i krydset Nyborgvej/Ørbækvej/Ejbygade hvor politiet har foretaget undersøgelser i tilknytning med den formodede skudepisode.

Politiet opfordrer alle til at følge politiets anvisninger i området og respektere afspærringer. Det er vigtigt for politiet at kunne arbejde hurtigt og effektivt med efterforskningen af hensyn til borgernes tryghed og sikkerhed.

Der er ikke yderligere oplysninger i øjblikket.

Når der er nyt vil det blive meldt ud i en pressemeddelelse og /eller på @FynsPoliti på Twitter.

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

16. november 2019

Fyns Politi

Anholdt fundet død i arresten i Odense

En 27-årig mand blev lørdag morgen fundet død i sin celle i arresthuset i Odense.

15. november 2019

Fyns Politi

Vi søger ejerne til nogle effekter fra indbrud

Fyns Politi leder efter ejerne til nogle effekter der er fundet i forbindelse med efterforskningen af en sag om groft hæleri. Kan du genkende tingene, så kontakt os.

13. november 2019

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser vidner til et røveri i Svendborg

Ung mand blev tildelt flere sag i ansigtet og herefter frarøvet sin telefon og pung ved busterminalen i Svendborg i går aftes. Hjælp os med at finde gerningsmændene.

Afvis cookies