Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. maj 2024 14:38

Fyns Politi har fundet de to efterlyste personer

Den 7. maj efterlyste Fyns Politi hjælp til ID på to personer mistænkt for et røveri på Sankt Hans Gade i Odense. Takket være medier og borgere er de to personer fundet.

Det var henvendelser fra flere borgere, der bl.a. førte til, at Fyns Politi  kunne finde frem til de to personer, som vi efterlyste i forbindelse med et gaderøveri begået i Odense den 4. maj i år. 

 

De to efterlyste personer er nu blevet afhørt og sigtet i sagen, og derfor beder Fyns Politi om at de medier m.m., der har delt efterlysningen, sletter overvågningsbillederne igen. Fyns Politi har også selv slettet billederne. De to personer er løsladt efter endt afhøring, men er stadig sigtede i sagen.

 

Vi takker offentligheden for hjælpen.

 

Efterforskningen af sagen fortsætter nu, og Fyns Politi har ikke yderligere. 

 

Se tidligere udsendt pressemeddelelse om sagen her 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. juni 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser gerningsperson til hærværk på Assens Rådhus

Tirsdag og onsdag den 11. og 12. juni er Assens Rådhus blevet udsat for hærværk. Fyns Politi offentliggør fotos af gerningsmanden og beder offentligheden om hjælp.

13. juni 2024

Fyns Politi

To personer fundet døde på en adresse i Næsby i Odense

Fyns Politi modtog i dag kl. 9.22 en anmeldelse fra en bekymret borger, der ikke havde været i kontakt eller set livstegn fra sine naboer i noget tid. På baggrund af den bekymring, kørte Fyns Politi til adressen i Næsby i Odense,hvor husets beboere blev fundet afgået ved døden.

12. juni 2024

Fyns Politi

To personer anholdt og sigtet for gaderøverier i Nyborg

Fyns Politi i Nyborg har i morges anholdt og sigtet to personer for to gaderøverier. Der er tale om to mænd fra lokalområdet begge 20 år gamle. Den ene af personerne fremstilles i grundløvsforhør i dag kl 13 ved Retten i Svendborg.