Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. september 2022 13:35

Fyns Politi slår igen til mod bandemiljøet - fire anholdt

Fire personer i alderen 20-26 år er torsdag formiddag mellem kl 10 og 11, den 29. september blevet anholdt i en koordineret politiaktion målrettet bandemiljøet i Odense.

Anholdelserne sker efter længere tids efterforskning af flere kriminelle hændelser i bandemiljøet i Odense, som Fyns Politi mener, at de nu anholdte har deltaget i. Der er blandt andet tale om trusler på livet, grov vold og forsætlig påkørsel. I forbindelse med aktionen ransagede politiet også en række adresser i Odense.
De anholdte har efter politiets opfattelse alle tilknytning til grupperingen, der kalder sig selv ”9Hunna”.

”Vi har i dag igen slået effektivt til mod bandemiljøet i Odense på baggrund af et godt efterforskningsarbejde, og det bliver ikke sidste gang. Vi vil nemlig ikke acceptere, at kriminelle grupperinger sætter sikkerheden og trygheden i vores samfund på spil”, siger politidirektør Arne Gram.

Fyns Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere om dagens anholdelser, eller hvad de anholdte vil blive sigtet for, når de fredag klokken 10 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

30. november 2023

Fyns Politi

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse i henholdsvis Odense og Nyborg. Opholdsforbuddet gælder frem til den 14. december 2023, kl. 18.00.

30. november 2023

Fyns Politi

To personer fremstilles i grundlovsforhør for kvalificeret dokumentfalsk i forbindelse med indfødsretsprøver

Fyns Politi anholdt 10 personer i en aktion onsdag den 29. november 2023. Aktionen fandt sted på flere adresser, og Fyns Politi mistænker, at der er tale om organiseret svindel i forbindelse med indfødsretsprøver.

28. november 2023

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidner til brand i Højby

Torsdag den 16. november omkring kl 21.30 opstod der brand i festlokalerne i Babylon Huset i Højby, syd for Odense. Ved branden skete der omfattende skader indvendigt i bygningen. Ingen personer eller dyr kom til skade i forbindelse med branden.