Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

29. september 2022 13:35

Fyns Politi slår igen til mod bandemiljøet - fire anholdt

Fire personer i alderen 20-26 år er torsdag formiddag mellem kl 10 og 11, den 29. september blevet anholdt i en koordineret politiaktion målrettet bandemiljøet i Odense.

Anholdelserne sker efter længere tids efterforskning af flere kriminelle hændelser i bandemiljøet i Odense, som Fyns Politi mener, at de nu anholdte har deltaget i. Der er blandt andet tale om trusler på livet, grov vold og forsætlig påkørsel. I forbindelse med aktionen ransagede politiet også en række adresser i Odense.
De anholdte har efter politiets opfattelse alle tilknytning til grupperingen, der kalder sig selv ”9Hunna”.

”Vi har i dag igen slået effektivt til mod bandemiljøet i Odense på baggrund af et godt efterforskningsarbejde, og det bliver ikke sidste gang. Vi vil nemlig ikke acceptere, at kriminelle grupperinger sætter sikkerheden og trygheden i vores samfund på spil”, siger politidirektør Arne Gram.

Fyns Politi kan i øjeblikket ikke oplyse yderligere om dagens anholdelser, eller hvad de anholdte vil blive sigtet for, når de fredag klokken 10 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. december 2022

Fyns Politi

Straksdom: 19 tilfælde af butikstyveri gav fængselsdom

Retten i Odense har i dag idømt en 39-årig mand en straksdom på fængsel i 1 år og 4 måneder for 19 tilfælde af butikstyveri fra forskellige forretninger i Odense. Butikstyverierne blev begået i perioden fra marts 2022 frem til nu.

5. december 2022

Fyns Politi

To 30-årige mænd sigtet for indbrud i Nyborg og Odense

Fyns Politi anholdt mandag den 5. december 2022 to 30-årige mænd fra Nyborg. De er begge sigtet for at have begået flere indbrud samt for hæleri.

2. december 2022

Fyns Politi

Fælles øjne og ører på narkohandel og utryghedsskabende opførsel virker

Fælles fokus fra hundredevis af øjne og ører i et netværk af ambassadører fra skoler, ungdomsuddannelser, foreningsliv, boligforeninger og handelsliv har dæmmet op for den utryghedsskabende narkohandel i Nyborg.

Forslag