Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

5. december 2019 12:56

Nej, man må IKKE tage gran fra kirkegården

En midaldrende mand forsøgte i går at stjæle gran fra den lokale kirkegård og efterfølgende sælge det videre fra sin vejbod. Men den gik ikke.

I går snuppede en patrulje i Faaborgområdet en midaldrende mand på fersk gerning, da han stjal gran fra den lokale kirkegård. Og som om det det ikke var nok, så lagde han efterfølgende grannet til salg i sin egen vejbod.

 

-          Ja, jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev ret paf, da jeg hørte om sagen i morges, siger fungerende politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politis politistation i Svendborg, og fortsætter. – Grandækningen på kirkegårde er selvsagt ikke noget, som man bare må gå ind og tage, og man må selvfølgelig heller ikke sælge det videre bagefter.

Patruljen fra Fyns Politi var på stedet i anden politiforretning og overværede tilfældigt, at manden tog gran fra kirkegården. De fulgte forsigtigt efter manden, og bemærkede at han efterfølgende lagde det stjålne gran til salg i sin egen vejbod. Manden kan nu se frem til en bøde.

 

Fyns Politi har haft kontakt til kirkens personale.

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.