Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

5. december 2019

Nej, man må IKKE tage gran fra kirkegården

En midaldrende mand forsøgte i går at stjæle gran fra den lokale kirkegård og efterfølgende sælge det videre fra sin vejbod. Men den gik ikke.

I går snuppede en patrulje i Faaborgområdet en midaldrende mand på fersk gerning, da han stjal gran fra den lokale kirkegård. Og som om det det ikke var nok, så lagde han efterfølgende grannet til salg i sin egen vejbod.

 

-          Ja, jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev ret paf, da jeg hørte om sagen i morges, siger fungerende politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politis politistation i Svendborg, og fortsætter. – Grandækningen på kirkegårde er selvsagt ikke noget, som man bare må gå ind og tage, og man må selvfølgelig heller ikke sælge det videre bagefter.

Patruljen fra Fyns Politi var på stedet i anden politiforretning og overværede tilfældigt, at manden tog gran fra kirkegården. De fulgte forsigtigt efter manden, og bemærkede at han efterfølgende lagde det stjålne gran til salg i sin egen vejbod. Manden kan nu se frem til en bøde.

 

Fyns Politi har haft kontakt til kirkens personale.

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

4. august 2020

Fyns Politi

Branden i Nyborg: Alle kan gå udenfor igen

Branden hos Fortum, Lindho,vej 3 i Nyborg er nu så meget under kontrol, at Fyns Politi afvarsler den udsendte beredskabsmeddelelse. Dermed kan alle i det berørte område nu trygt færdes udendørs igen.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg opdatering - beredskabmeddelelse udsendt

Fyns Politiet oplyser, at der er udsendt en beredskabsmeddelelse i forbindelse med branden i Nyborg. Ilden er under kontrol, men det er vigtigt at holde sig indendøre, fordi røgen fra branden er giftig.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg

Brandmandskab og Fyns Politi er i øjeblikket til stede ved og omkring Fortum i Nyborg, hvor der er udbrudt brand i noget oplagret materiale. Branden er under kontrol. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Afvis cookies