Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

5. december 2019

Nej, man må IKKE tage gran fra kirkegården

En midaldrende mand forsøgte i går at stjæle gran fra den lokale kirkegård og efterfølgende sælge det videre fra sin vejbod. Men den gik ikke.

I går snuppede en patrulje i Faaborgområdet en midaldrende mand på fersk gerning, da han stjal gran fra den lokale kirkegård. Og som om det det ikke var nok, så lagde han efterfølgende grannet til salg i sin egen vejbod.

 

-          Ja, jeg skal ærligt indrømme, at jeg blev ret paf, da jeg hørte om sagen i morges, siger fungerende politikommissær Rasmus Tyllesen fra Fyns Politis politistation i Svendborg, og fortsætter. – Grandækningen på kirkegårde er selvsagt ikke noget, som man bare må gå ind og tage, og man må selvfølgelig heller ikke sælge det videre bagefter.

Patruljen fra Fyns Politi var på stedet i anden politiforretning og overværede tilfældigt, at manden tog gran fra kirkegården. De fulgte forsigtigt efter manden, og bemærkede at han efterfølgende lagde det stjålne gran til salg i sin egen vejbod. Manden kan nu se frem til en bøde.

 

Fyns Politi har haft kontakt til kirkens personale.

 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

17. januar 2020

Fyns Politi

58 sager på to dage

Fyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

14. januar 2020

Fyns Politi

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

8. januar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker juleindbrud i Middelfart

Selvom der i alt var færre indbrud på Fyn i julen, så blev et boligkvarter i Middelfart hårdt ramt af indbrud juleaften. Fyns Politi er i fuld gang med efterforskningen og beder i den forbindelse borgerne om hjælp til at komme videre med opklaringen.

Afvis cookies