Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

6. august 2019

Kan du hjælpe politiet i forbindelse med et indbrud i Stenstrup i mandags?

Fyns Politi spørger borgerne om hjælp til at identificere en tyveknægt, som står bag et indbrud på Hostrupvej i Stenstrup begået mandag aften den 5. august kl 22.47.

Billederne stammer fra et overvågninskamera i huset  og her ses en person, der er i færd med at begå indbrud.

Fyns Politi er klar over at billederne ikke er meget tydelige, men håber, at nogen måske alligevel kan kende personen på grund af "staturen", eller kan hjælpe med andre oplsyninger, der kan føre til opklaring af sagen.

 

Ved indbruddet blev stjålet et labtop samt to forlovelsesringe med indgravering. Ringene har stor affektionsværdi for forurettede, og vi håber at kunne bringe dem tilbage igen.

 

Hvis nogen genkender indbrudstyven eller måske er blevet tilbudt at købe to forlovelesesringe, så må man meget gerne kontakte Fyns Politi på 114.

indbrud stenstrupindbrud i Stenstrup 2

 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

8. april 2020

Fyns Politi

Overvej at droppe sommerhuset, og de tætbefolkede parker og strande i påsken

Sommer og sol. Havet, blæsten og duft af kaprifol – Ja, vi ved, at sommerhuset, stranden og de grønne områder frister, særligt når påsken står for døren, og det gode vejr viser sig. Men overvej om sommerhusturen skal udskydes, og undgå de tætbefolkede parker og strande.

7. april 2020

Fyns Politi

Mere plads på vejene, betyder ikke mere tryk på speederen

De mange hjemsendelser fra arbejdspladser, skoler og institutioner, giver i denne tid ekstra plads på vejene. Det giver nogle trafikanter trang til at træde mere på speederen, men vores færdselsafdeling er altså ikke sendt hjem.

7. april 2020

Fyns Politi

Årvågne borgere bidrager med uvurderlig hjælp

Uden opmærksomme borgeres hjælp, herunder en årvågen syvårig pige, havde Fyns Politi med stor sandsynlighed ikke fundet to gerningsmænd, som i forbindelse med en eftersættelse af et køretøj stak af.

Afvis cookies