Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

6. august 2019

Kan du hjælpe politiet i forbindelse med et indbrud i Stenstrup i mandags?

Fyns Politi spørger borgerne om hjælp til at identificere en tyveknægt, som står bag et indbrud på Hostrupvej i Stenstrup begået mandag aften den 5. august kl 22.47.

Billederne stammer fra et overvågninskamera i huset  og her ses en person, der er i færd med at begå indbrud.

Fyns Politi er klar over at billederne ikke er meget tydelige, men håber, at nogen måske alligevel kan kende personen på grund af "staturen", eller kan hjælpe med andre oplsyninger, der kan føre til opklaring af sagen.

 

Ved indbruddet blev stjålet et labtop samt to forlovelsesringe med indgravering. Ringene har stor affektionsværdi for forurettede, og vi håber at kunne bringe dem tilbage igen.

 

Hvis nogen genkender indbrudstyven eller måske er blevet tilbudt at købe to forlovelesesringe, så må man meget gerne kontakte Fyns Politi på 114.

indbrud stenstrupindbrud i Stenstrup 2

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

16. september 2019

Fyns Politi

Øvelse: Nyborg Fjord bliver ramt af forurening fra skibskollision

En skibskollision med efterfølgende udslip og miljøforurening er scenariet, når der tirsdag og onsdag den 17. og 18. september afvikles havmiljøøvelse i Nyborg Fjord.

12. september 2019

Fyns Politi

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

12. september 2019

Fyns Politi

Aflysning af efterlysning

Fyns Politi efterlyste tidligere i dag to personer med billede i forbindelse med en sag om hærværk i Svendborg. Vi har nu haft kontakt til de to mænd, og de er således ikke efterlyste længere.

Afvis cookies