Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

3. januar 2019 16:11

Fortsat ikke alle fra togulykke identificeret

Politiet arbejder stadig med at få identificeret de omkomne, der blev fundet i toget fra ulykken på lavbroen over Storebælt onsdag morgen.

Politiet arbejder stadig med at få identificeret de omkomne, der blev fundet i toget fra ulykken på lavbroen over Storebælt onsdag morgen.

Der er tale om 3 mænd og 5 kvinder. Politiet er rimeligt sikre på, hvem fire af ofrene er, og i løbet af torsdagen har politiet også fået en god formodning om, hvem de øvrige fire personer er ud fra de ejendele og andre spor, der er fundet i toget.
 
Men det har endnu ikke været muligt at fortage en endelig identifikation. Politiet anvender DNA og tandkort til identifikationen på grund af de meget voldsomme læsioner på de afdøde.

Der bliver gjort alt, hvad der overhovedet er muligt for at få de omkomne endeligt identificeret så hurtigt som overhovedet muligt, så de pårørende kan få vished for, hvad der er sket med deres kære. Men desværre tager det tid, selv om alle arbejder på højtryk for at finde de nødvendige svar.

Fordi politiet nu har en god formodning om, hvem de omkomne er, så kan politiet nu også med stor sandsynlighed konkludere, at der ikke er udenlandske statsborgere blandt de omkomne.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​

9. april 2024

Fyns Politi

Hændelse i biograf i OBC her til aften

Fyns Politi oplyser, at man er kørt til en hændelse ved Nordisk Films Biograf i Odense Banegårdscenter (OBC) her til aften, hvor flere gæster blev ramt af hosteanfald og vejrtrækningsproblemer angiveligt på grund af noget i luften. Situationen er under kontrol, men biografen er lukket ned for i aften. Læs mere her: