Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

20. juli 2020 14:47

Fire personer er sigtede i sag om knivstik

EN 26-årig mand blev søndag aften omkring kl 21 stukket med en kniv af formentlig flere gerningsmænd. Fire personer er sigtede i sagen.

Episoden skete i Fyrreparken i Vollsmose omkring kl 21 søndag aften. Udover knivstik blev den 26-årige mand også udsat for stump vold. Han har dog ikke været i livsfare. Fyns Politi anholdt kort efter fire personer og sigtede dem for forsøg på manddrab. De er alle fire afhørt og løsladt igen, men de er stadig sigtede.

 

Fyns Politi vurderer ikke at sagen har relation til den igangværende konflikt mellem grupperinger i Vollsmoseområdet.

 

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng

 

E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

26. maj 2023

Fyns Politi

Mange gode tips i sag om bedrageri af ældre

Fyns Politi takker medierne og borgerne for at bidrage til at udfinde muligt ID på formodet gerningsmand, der har bedraget ældre borgere på Fyn og måske også andre steder i landet.

25. maj 2023

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser en gerningsperson i sager om snyd mod ældre borgere

Fyns Politi har de seneste dage modtaget flere anmeldelser om forskellige sager, hvor en eller flere gerningspersoner har udgivet sig for at være fra en bank, og har franarret ældre borgere for flere tusinde kroner. Fyns Politi har billeder af en af de formodede gerningspersoner, der nu efterlyses bredt.

23. maj 2023

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidner i sag om brandstiftelse i Gummerup

Fyns Politi har efterforsket en brand på Fåborgvej i Gummerup og fundet branden påsat. Fyns Politi søger nu vidner, eller personer der ligger inde med oplysninger i sagen.

Forslag