Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

25. juni 2021 11:18

Middelfart: Undersøgelser efter eventuelle sprængstoffer i fuld gang

Forsvarets sprængstofeksperter er nu i fuld gang med at undersøge Middelfart Rådhus for eventuelle sprængstoffer. Det vil formentlig varer nogle timer, inden alle rum og etager er gennemgået, men en mere præcis varighed er det endnu ikke muligt at oplyse.

Politiet er derfor fortsat massivt til stede i området for at sikre, at ingen uvedkommende af hensyn til deres egen sikkerhed kan komme i nærheden af gerningsstedet. Derfor er der fortsat opsat afspærringer i en radius på 100 meter fra gerningsstedet. 
Udenfor sikkerhedsområdet kan borgerne færdes trygt og sikkert i byen.

Politiet har evakueret beboerne fra omkring 19 adresser i området – de 19 adresser tæller flere lejligheder. Der er omkring 100 beboerne registreret på adresserne. De evakuerede er tilbudt ophold og forplejning i kulturhuset på Kulturøen i Middelfart. 
Fyns Politi har i forbindelse med håndteringen af hændelsen et godt og tæt samarbejde med Middelfart Kommune både omkring håndteringen af selve hændelsen og evakueringen af de  berørte borgere.

Oprettelsen af sikkerhedszonen på 100 meter fra gerningsstedet betyder, at flere veje er spærret for trafik. Den offentlige trafik er ikke berørt, men kører som normalt. 

Så snart vi har yderligere nyt, melder vi det ud.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. juni 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser gerningsperson til hærværk på Assens Rådhus

Tirsdag og onsdag den 11. og 12. juni er Assens Rådhus blevet udsat for hærværk. Fyns Politi offentliggør fotos af gerningsmanden og beder offentligheden om hjælp.

13. juni 2024

Fyns Politi

To personer fundet døde på en adresse i Næsby i Odense

Fyns Politi modtog i dag kl. 9.22 en anmeldelse fra en bekymret borger, der ikke havde været i kontakt eller set livstegn fra sine naboer i noget tid. På baggrund af den bekymring, kørte Fyns Politi til adressen i Næsby i Odense,hvor husets beboere blev fundet afgået ved døden.

12. juni 2024

Fyns Politi

To personer anholdt og sigtet for gaderøverier i Nyborg

Fyns Politi i Nyborg har i morges anholdt og sigtet to personer for to gaderøverier. Der er tale om to mænd fra lokalområdet begge 20 år gamle. Den ene af personerne fremstilles i grundløvsforhør i dag kl 13 ved Retten i Svendborg.