Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

25. juni 2021 17:14

Formodet gerningsmand fundet død i Middelfart Rådhus

En 60-årig dansk mand, der tidligt fredag morgen brød ind i Middelfart Rådhus og forskansede sig i bygningen, er fundet omkommet. Politiet kan endnu ikke oplyse noget omkring dødsårsagen eller om mandens motiv til at trænge ind i rådhuset.

Politiet fik en anmeldelse om, at manden var brudt ind i rådhuset klokken 04:43. En politipatrulje var få minutter senere fremme på stedet. Umiddelbart efter blev der konstateret røgudvikling som følge af opstået ild, hvorefter politiet valgte at afspærre området og tilkalde forsvarets sprængstofeksperter. 

”I en sådan situation tager vi ingen chancer. Her går borgernes sikkerhed og tryghed fremfor alt. Derfor valgte vi også kort efter at oprette en sikkerhedszone på 100 meter til rådhuset og efterfølgende at evakuere beboerne fra området. I den forbindelse har vi haft et godt og tæt samarbejde med Middelfart Kommune, som jeg gerne vil benytte lejligheden til at takke for”, siger politidirektør Arne Gram, Fyns Politi.

I forbindelse med politiets undersøgelse af Rådhuset kunne det konstateres, at den formodede gerningsmand var afgået ved døden. Alt tyder på, at der ikke har været andre involverede i det skete. Poltiet er bekendt med mandens identitet. Der er tale om en mand fra Nordvestfyn. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Efter bygningen var sikret og politiets bombehunde var færdige på stedet, rykkede politiets efterforskere ind, og de er nu i gang med efterforskningen af sagen.
Af hensyn til arbejdet med efterforskningen kan politiet ikke give yderligere oplysninger om sagen.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. februar 2024

Fyns Politi

Nørregade bliver fanzone før OB-Brøndby kamp søndag

Når OB søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod Brøndby vil Nørregade i Odense fra klokken ca. 10.30 til 15.00 blive omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

22. februar 2024

Fyns Politi

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse

Fyns Politi forlænger lukningen af to rockerklubhuse i henholdsvis Odense og Nyborg. Opholdsforbuddet gælder frem til den 7. marts 2024, klokken 18.00.

15. februar 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker voldshændelse i Vollsmose

Fyns Politi rykkede den 14. februar 2024 klokken 17 ud til Vollsmose grundet en voldshændelse.