Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

25. juni 2021 17:14

Formodet gerningsmand fundet død i Middelfart Rådhus

En 60-årig dansk mand, der tidligt fredag morgen brød ind i Middelfart Rådhus og forskansede sig i bygningen, er fundet omkommet. Politiet kan endnu ikke oplyse noget omkring dødsårsagen eller om mandens motiv til at trænge ind i rådhuset.

Politiet fik en anmeldelse om, at manden var brudt ind i rådhuset klokken 04:43. En politipatrulje var få minutter senere fremme på stedet. Umiddelbart efter blev der konstateret røgudvikling som følge af opstået ild, hvorefter politiet valgte at afspærre området og tilkalde forsvarets sprængstofeksperter. 

”I en sådan situation tager vi ingen chancer. Her går borgernes sikkerhed og tryghed fremfor alt. Derfor valgte vi også kort efter at oprette en sikkerhedszone på 100 meter til rådhuset og efterfølgende at evakuere beboerne fra området. I den forbindelse har vi haft et godt og tæt samarbejde med Middelfart Kommune, som jeg gerne vil benytte lejligheden til at takke for”, siger politidirektør Arne Gram, Fyns Politi.

I forbindelse med politiets undersøgelse af Rådhuset kunne det konstateres, at den formodede gerningsmand var afgået ved døden. Alt tyder på, at der ikke har været andre involverede i det skete. Poltiet er bekendt med mandens identitet. Der er tale om en mand fra Nordvestfyn. De pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Efter bygningen var sikret og politiets bombehunde var færdige på stedet, rykkede politiets efterforskere ind, og de er nu i gang med efterforskningen af sagen.
Af hensyn til arbejdet med efterforskningen kan politiet ikke give yderligere oplysninger om sagen.

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

29. september 2022

Fyns Politi

Fyns Politi slår igen til mod bandemiljøet - fire anholdt

Fire personer i alderen 20-26 år er torsdag formiddag mellem kl 10 og 11, den 29. september blevet anholdt i en koordineret politiaktion målrettet bandemiljøet i Odense.

29. september 2022

Fyns Politi

Fyns Politi holder torsdag øvelse tre steder i politikredsen

Der foregår lige nu og resten af torsdag den 29. september en række uvarslede øvelser, der både kan ses og høres af borgerne i de berørte områder. Desuden vil der i forbindelse med øvelserne blive kørt udrykningskørsel.

27. september 2022

Fyns Politi

Mand fremstilles i grundlovsforhør for voldtægt og frihedsberøvelse

En 38-årig mand fremstilles tirsdag den 27. september i et grundlovsforhør sigtet for voldtægt og frihedsberøvelse - overtrædelse af straffelovens § 216, stk 1 samt straffelovens § 261, stk 1.

Forslag