Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

23. februar 2024 12:12

Nørregade bliver fanzone før OB-Brøndby kamp søndag

Når OB søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod Brøndby vil Nørregade i Odense fra klokken ca. 10.30 til 15.00 blive omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

Fyns Politi forventer, at de mange Brøndby-fans vil ankomme til Odense i løbet af formiddagen op til kampstart klokken 16. En stor del af de mange fans vil samles i Nørregade, som vil være afspærret fra Østre Stationsvej til Asylgade i tidsrummet fra kl. 10.30 til 15.00. Når tidspunktet for kampen nærmer sig, vil politiet følge både OB og Brøndby fans ud til stadion. 

 

"Vi forventer, at mange Brøndby-tilhængere ankommer med toget omkring klokken 11.00. Vi har gode erfaringer med, at de nemt kan gå fra banegården til den nærliggende Nørregade, hvor de kan hygge sig op til kampen", siger politikommissær Peter Vestergaard fra Fyns Politi.

 

Som ved tidligere lejligheder vil Fyns Politi også på søndag være synligt til stede i gadebilledet både før, under og efter kampen. Politiet forventer mange tilskuere til kampen på Nature Energy Park.

 

"Vi håber, at de mange fodboldfans får en festlig, glad og fornøjelig dag og aften i Odense. Vi vil dagen igennem også være til stede med vores let genkendelige dialogbetjente i gule veste", siger politikommissær Peter Vestergaard.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​