Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. marts 2024 14:46

Fyns Politi identificerer 2 gækkebrevs-gerningspersoner

Hurtig og rettidig efterforskning førte til, at Fyns Politi i dag kl 13.58 kunne identificere to gækkebrevs-gerningspersoner, der kort for inden havde efterladt en påskegenstand i velkomstområdet på politigården i Odense.

Det var en vaks patrulje, der kort efter frokost dags dato bemærkede en mistænkelig genstand ude i velkomstområdet på politigården i Odense. Efter en kort drøftelse med vagtchefen blev man enige om at beslaglægge genstanden, som viste sig at være et hitte-brev med påskeudsmykning – også kaldet et gækkebrev.

 

Herefter gik patruljen fra Fyns Politis afdeling for Borgernær Efterforskning i gang med en grundig efterforskning af sagen, hvilket hurtigt gav pote.

 

Flot politiarbejde førte til hurtig identifikation

"Det er utroligt snedig gjort, af de her to gerningspersoner, men heldigvis er vi mere snedige, og ved hjælpe af vores politinæser og massiv overvågning af politigården, er vi ret sikre på, at vi har identificeret de to gerningspersoner", siger vagtchef Henrik Strauss og fortsætter: " Vi har faktisk en patrulje på vej ud til dem lige om lidt, så må vi se, hvad de siger til deres forsvar."

 

Fyns Politi har valgt at offentliggøre fotos af gækkebrevet samt overvågningsbillederne af de to gerningspersoner, der beskrives som ”yngre” og ”utroligt søde”.

 

paaske opslag

 

paaske opslag

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

14. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi har fundet de to efterlyste personer

Den 7. maj efterlyste Fyns Politi hjælp til ID på to personer mistænkt for et røveri på Sankt Hans Gade i Odense. Takket være medier og borgere er de to personer fundet.

13. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser forurettet i forbindelse med røveri i Middelfart

I forbindelse med røveri i Coop 365 i Jernbanegade i Middelfart lørdag den 11. maj 2024 efterlyser Fyns Politi en forurettet i sagen.

8. maj 2024

Fyns Politi

Fyns Politi slog til mod narkohandlen på Ærø

På baggrund af længere tids efterforskning gennemførte Fyns Politi tirsdag den 7. maj en målrettet aktion mod narkohandlen på Ærø. Simultant med denne blev der også gennemført ransagning på Nordfyn i forbindelse med flere indbrud på Ærø.