Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

27. marts 2024 14:46

Fyns Politi identificerer 2 gækkebrevs-gerningspersoner

Hurtig og rettidig efterforskning førte til, at Fyns Politi i dag kl 13.58 kunne identificere to gækkebrevs-gerningspersoner, der kort for inden havde efterladt en påskegenstand i velkomstområdet på politigården i Odense.

Det var en vaks patrulje, der kort efter frokost dags dato bemærkede en mistænkelig genstand ude i velkomstområdet på politigården i Odense. Efter en kort drøftelse med vagtchefen blev man enige om at beslaglægge genstanden, som viste sig at være et hitte-brev med påskeudsmykning – også kaldet et gækkebrev.

 

Herefter gik patruljen fra Fyns Politis afdeling for Borgernær Efterforskning i gang med en grundig efterforskning af sagen, hvilket hurtigt gav pote.

 

Flot politiarbejde førte til hurtig identifikation

"Det er utroligt snedig gjort, af de her to gerningspersoner, men heldigvis er vi mere snedige, og ved hjælpe af vores politinæser og massiv overvågning af politigården, er vi ret sikre på, at vi har identificeret de to gerningspersoner", siger vagtchef Henrik Strauss og fortsætter: " Vi har faktisk en patrulje på vej ud til dem lige om lidt, så må vi se, hvad de siger til deres forsvar."

 

Fyns Politi har valgt at offentliggøre fotos af gækkebrevet samt overvågningsbillederne af de to gerningspersoner, der beskrives som ”yngre” og ”utroligt søde”.

 

paaske opslag

 

paaske opslag

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.