Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. september 2021 13:07

Politiet beder om hjælp til at opklare stort indbrud

Fyns Politi beder borgerne om hjælp til at opklare et større indbrud hos virksomheden Beautycos Aps på Niels Bohrs Allé 181 i det sydøstlige Odense. Indbruddet skete den 30. august 2021 mellem midnat og klokken 03:00 om morgenen. Gerningsmændene slap væk med parfume og kosmetik for flere millioner kroner.

Politiet ved, at gerningsmændene ankom til stedet i en lys varebil – muligvis i stil med en Fiat Ducato eller en Renault Master, men der kan sagtens være tale om et andet bilmærke. 

Politiet ved, at indbrudstyvene ankom til stedet via Ørbækvej, der ligger syd for gerningsstedet, samt at de anvendte nabovirksomheden Huscompagniets parkeringsplads under indbruddet.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set en hvid varebil omkring gerningstidspunktet køre til eller fra Beautycos Aps på Niels Bohrs Allé – eller i det hele taget køre rundt i området.

Efter indbruddet fandt politiet en grøn sæk af kraftigt plastik på gerningsstedet. Plastisksækken er af den slags, der ofte bliver anvendt til haveaffald. Politiet håber, at nogen har et bud på, hvor den kan være købt. Politiet ved allerede, at den grønne plastiksæk kan købes hos Harald Nyborg samt Jem&Fix, men vil gerne høre om, den også kan købes andre steder. 

Da det er tale om et indbrud, hvor der er stjålet meget store mængder let omsættelige varer – parfumer og kosmetik – så vil politiet også gerne have tip og oplysninger, hvis noget har bemærket personer, der pludselig er kommet i besiddelse af større mængder parfume og/eller kosmetik – eller som måske har købt eller fået tilbudt den type varer alt for billigt de sidste to uger. 

Oplysninger skal gives til Fyns Politi på telefon 114.
 

Indbrud Beautycos, Odense

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail: cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

Spørgsmål vedr. døgnrapport: 4171 1150 - besvares hverdage ml. 11.00 og 12.00. 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

6. oktober 2022

Fyns Politi

Tre mænd varetægtsfængslet for produktion af skunk

Tre mænd er torsdag blevet varetægtsfængslet ved Retten i Odense. De blev anholdt onsdag formiddag på en ejendom ved Søndersø på Nordfyn, hvor der foregik en større produktion af skunk med henblik på videresalg.

6. oktober 2022

Fyns Politi

Fyns Politi afholder igen denne torsdag øvelser tre steder i politikredsen

Som for en uge siden afholder Fyns Politi igen i dag, torsdag den 6. oktober 2022 tre større uvarslede øvelser i politikredsen, som har været planlagt gennem længere tid.

30. september 2022

Fyns Politi

Fire mænd varetægtsfængslet for røveri, grov vold og trusler på livet

Fire mænd i alderen 20-26 år er fredag den 30. september 2022 blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Odense. De er sigtede for at have begået røveri, vold af særlig rå og farlig karakter samt trusler på livet.

Forslag