Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. februar 2020

Fyns Politi søger ejere til Børge Mogensen stole

Fyns Politi søger ejere fra hele landet til sjældne Børge Mogensen stole beslaglagt i Købehavn

Har du fået stjålet spisebordsstole? Fyns Politi beslaglagde i januar måned seks sjældne spisebordstole på en adresse i København. Stolene er designet af Børge Morgensen og hedder Den spanske spisebordsstol og koster fra ny mellem 14.000-20.000 kr. pr. styk. Af de seks stole er de fire uden armlæn og de to med armlæn.


Efterforsker Jakob Bjerg fra Fyns Politis indbrudsgruppe fortæller, at stolene har en meget karakteristisk patina: ”De rigtige ejere må kunne genkende deres stole ret let. Man kan se, at de er brugte, og de har tydelige og let genkendelige mærker på læderet”
 
 Spanske stole

Fyns Politi har søgt efter ejerne i politiets egne systemer, uden held. Ifølge Jakob Bjerg kan det skyldes, at indbruddet hvor stolene er stjålet, ikke er opdaget endnu, f.eks. et sommerhus. Eller at den person der har anmeldt indbruddet (eks. en nabo), ikke har kendt til navnet på stolene.

Stolene blev beslaglagt i forbindelse med efterforskningen af en større sag om indbrud og hæleri, som Fyns Politi har optrevlet de sidste måneder og hvor flere personer er sigtede. Stolene kan være fra alle steder i landet, også fra Fyn.

Stolene kan også stamme fra forskellige indbrud, så der kan være flere ejere.
 
Hvis man er de rette ejere af stolene, kan man kontakte Fyns Politi på 114
 
Spanske stole
 Spansk spisebordsstol model 3238 tegnet af Børge Mogensen. 2 stk. i alt
 
Spanske stole
Spansk spisebordsstol model 3237 tegnet af Børge Mogensen. 4 
 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

21. februar 2020

Fyns Politi

Kommuner og politiet på Fyn i tæt samarbejde om både det svære og det nære

Kredsrådets samarbejdsplan for 2020 er klar. I planen er der både fokus på at styrke det lokale politiarbejde og de tryghedsskabende indsatser, og på at arbejde endnu tættere sammen om de mere komplekse og svære opgaver som bl.a. organiseret kriminalitet, it-kriminalitet og psykisk uligevægtige borgere.

14. februar 2020

Fyns Politi

Store bøder for ulovlig import og erhvervsmæssig handel med hundehvalpe

To mænd og én kvinde fra Fyn blev i sidste uge dømt i en sag om ulovlig import og salg af minimum 55 hundehvalpe fra Polen.

3. februar 2020

Fyns Politi

Manglende lys og kørsel på fortov og i gå-gade

Fyns Politi gør status på en uge med særligt fokus på de bløde trafikanters adfærd i trafikken. 27 kontroller blev det til på Fyn.

Afvis cookies