Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

14. februar 2020 10:00

Fyns Politi søger ejere til Børge Mogensen stole

Fyns Politi søger ejere fra hele landet til sjældne Børge Mogensen stole beslaglagt i Købehavn

Har du fået stjålet spisebordsstole? Fyns Politi beslaglagde i januar måned seks sjældne spisebordstole på en adresse i København. Stolene er designet af Børge Morgensen og hedder Den spanske spisebordsstol og koster fra ny mellem 14.000-20.000 kr. pr. styk. Af de seks stole er de fire uden armlæn og de to med armlæn.


Efterforsker Jakob Bjerg fra Fyns Politis indbrudsgruppe fortæller, at stolene har en meget karakteristisk patina: ”De rigtige ejere må kunne genkende deres stole ret let. Man kan se, at de er brugte, og de har tydelige og let genkendelige mærker på læderet”
 
 Spanske stole

Fyns Politi har søgt efter ejerne i politiets egne systemer, uden held. Ifølge Jakob Bjerg kan det skyldes, at indbruddet hvor stolene er stjålet, ikke er opdaget endnu, f.eks. et sommerhus. Eller at den person der har anmeldt indbruddet (eks. en nabo), ikke har kendt til navnet på stolene.

Stolene blev beslaglagt i forbindelse med efterforskningen af en større sag om indbrud og hæleri, som Fyns Politi har optrevlet de sidste måneder og hvor flere personer er sigtede. Stolene kan være fra alle steder i landet, også fra Fyn.

Stolene kan også stamme fra forskellige indbrud, så der kan være flere ejere.
 
Hvis man er de rette ejere af stolene, kan man kontakte Fyns Politi på 114
 
Spanske stole
 Spansk spisebordsstol model 3238 tegnet af Børge Mogensen. 2 stk. i alt
 
Spanske stole
Spansk spisebordsstol model 3237 tegnet af Børge Mogensen. 4 
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

28. september 2020

Fyns Politi

Døde havørne på Tåsinge blev forgiftet

De tre havørne, der den 21. september blev fundet døde under en rede på Tåsinge, blev forgiftet. Det har Center for Diagnostik, DTU, Danmarks Tekniske Universitet nu slået fast.

28. september 2020

Fyns Politi

Farvel kørekort - Hej bøde!

Fyns Politis videobil fangede en billist med 154 km/t i vejarbejdszone på motorvejen ved Blommenslyst. Det koster bl.a. en betinget frakendelse.

28. september 2020

Fyns Politi

Status på alvorlig færdselsulykke i Odense fredag

Årsagen til den meget voldsomme bilulykke på Østerbro i Odense, der kort før klokken 22 fredag aften kostede to mennesker livet, er endnu ikke endelig afklaret. Politiet formoder, at bilisten mistede herredømmet over bilen, men først når bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser, vil årsagen til ulykken bliver endeligt fastslået.