Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

22. september 2023 12:01

Fyns Politi efterforsker en sprængning på Bredagerløkken i Odense SØ – flere personer anholdt

Klokken 01.56 natten til fredag fik Fyns Politi anmeldelse om en sprængning ved et rækkehus på Bredagerløkken i Odense SØ. En person er kommet tilskade og flere er anhold.

I forbindelse med sprængningen pådrog en 59-årig mand sig skader. Han er blevet opereret på OUH og er uden for livsfare.

Flere personer anholdt 

Fyns Politi har natten igennem efterforsket hændelsen og har i dag fra ca. kl 10 slået til på flere adresser i Odense, og har i den forbindelse hentet flere personer ind til afhøring i relation til de sager, der efterforskes. 

Vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein siger: - Vi efterforsker sprængningen i nat i sammenhæng med bl.a. tirsdagens skudsag og har en god formodning om, hvor vi skal fokuserer vores indsats. Vi har på baggrund af efterforskningen taget flere personer ind til afhøring og fortsætter nu efterforskningen. 

Fokus på tryghed

Ud over den efterforskning der pågår, er der iværksat tryghedsskabende patruljering og Fyns Politi overvejer oprettelse af visitationszone.

Michael Lichtenstein siger: - Vi kan godt forstå, hvis der er nogle borgere, der føler sig utrygge på baggrund af de alvorlige hændelser vi har haft, og derfor har vi også fokus på at styrke trygheden. Det gør vi bl.a. ved at have ekstra patruljer ude i områderne, og så efterforsker vi massivt. Endelig vil jeg pointere at de anslag – efter politiets opfattelse - ikke er rettet mod tilfældige borgere, men mod personer med relation til det kriminelle miljø

Fyns Politi har ikke yderligere for nu.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

11. juli 2024

Fyns Politi

To mænd fremstilles i grundlovsforhør sigtet for bedrageri

To mænd på 43 år og 36 år bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13.30 den 11. juli 2024 ved retten i Odense. De er begge sigtet for bedrageri for knap 300.000 kroner.

2. juli 2024

Fyns Politi

Mand idømt 12 års fængsel for besiddelse af amfetamin

Ved retten i Svendborg blev en 29-årig mand fra Svendborg den 1. juli 2024 idømt 12 års fængsel for besiddelse af 50 kilo amfetamin.

29. juni 2024

Fyns Politi

Fyns Politi forlænger lukning af rockerklubhuse

Vi forlænger lukningen af to rockerklubhuse i henholdsvis Odense og Nyborg.