Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

2. februar 2023 12:31

Straksdom: besiddelse af 1 kg amfetamin gav 3 års ubetinget fængsel

Retten i Odense har i dag idømt en 59-årig kvinde en straksdom på fængsel i 3 år for besiddelse af lidt over 1 kg amfetamin.

Den dømte blev anholdt onsdag den 1. februar 2023 omkring kl. 10.00 i forbindelse med en ransagning på dømtes adresse i Odense N, hvor Fyns Politi fandt lidt over 1 kg amfetamin. 

Den sigtede blev i dag, torsdag den 2. februar 2023 kl. 9.45 fremstillet i grundlovsforhør, hvor hun erkendte sig skyldig i forholdet. Sagen blev derfor afgjort straks med udmåling af straffen på 3 års ubetinget fængsel. 

Fyns Politi er tilfredse med dommen. Politikommissær Jesper Bøg udtaler: Vi er tilfredse med gårsdagens anholdelse som førte til en hurtig dom på 3 års ubetinget fængsel. Dommen viser, at besiddelse af narkotika er en alvorlig forbrydelse. Vi til tilfredse med, at der nu er en stor mængde narkotika, der aldrig rammer gaden. 

Anklager Cecilie Quist udtaler: Anklagemyndigheden ved Fyns Politi er tilfredse med resultatet. Dommen afspejler, at der er tale om alvorlig kriminalitet. Det var vores vurdering, at den mængde narkotika, tiltalte var i besiddelse af, skulle udløse en straf på 3 år. Det er vi glade for, at retten har været enige i. 
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

29. april 2024

Fyns Politi

Fynboerne er fortsat trygge i deres nabolag

Justitsministeriets årlige tryghedsundersøgelse er netop blevet offentliggjort. Igen er tilliden til politiet og trygheden på Fyn og øerne på et højt niveau.

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.