Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

23. april 2020 15:06

43-årig mand idømt 7 år for et meget voldsomt overfald

Retten i Svendborg har i dag idømt en 43-årig mand fængsel i 7 år for et meget voldsomt overfald på en 40-årig bekendt den 13. maj 2019 i Søby på Ærø. Dagen efter overfaldet døde den 40-årige, da lægerne på OUH slukkede for respiratoren, der hidtil havde holdt ham i live.

Straffen afspejler voldens karakter og omfang. Afdøde er blevet slået, sparket og trampet på kroppen og i hovedet med i alt 39 synlige skader til følger. Hans hjerne var derudover svært beskadiget, hvilket siger en del om voldsomheden. I anklagemyndigheden er vi meget tilfredse med dommens resultat, der svarer til vores påstand udtaler senioranklager Jacob Thaarup, der har ført sagen ved Retten i Svendborg. 

Den 43-årige mand, der på gerningstidspunktet boede på Ærø, har under sagen nægtet sig skyldig. Efter dommen udbad han sig betænkningstid med hensyn til eventuel anke. 

Ved dommen blev en 58-årig mand fra Ærø endvidere idømt 40 dages fængsel for en betydeligt mindre vold mod den forurettede. Straffen svarer til anklagemyndighedens påstand.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.