Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

10. juni 2020 15:32

To mænd idømt fængsel for besiddelse og salg af store mængder amfetamin

To mænd blev i går tirsdag den 9. juni 2020 idømt fængselsstraffe for salg og besiddelse af store mængder amfetamin.

Sagen startede den 22. januar 2020, hvor en patrulje fra Fyns Politi standsede en varebil i Sdr. Broby på Midtfyn med to mænd, da den var knyttet til et tidligere indbrudsforsøg. Ved en ransagning af varebilen blev der fundet ca. 400 gram amfetamin, som den ene anholdte, - en 27 årig mand, oplyste var hans. Han blev varetægtsfængslet for mistanke om handel med narkotika, mens den anden i bilen, en 26 årig mand, blev løsladt. 

Fyns Politis Civilpatrulje har efterfølgende efterforsket sagen. Efterforskningen af den varetægtsfængslede 27-årige klarlagde, at han havde købt minimum 2,1 kg. amfetamin af en 36 årig mand i Odense. Ved ransagning på den 36-åriges adresse blev der fundet yderligere 2 kg. amfetamin, og han blev anholdt og varetægtsfængslet.

To mænd idømt fængselsstraffe

I går var sagen for retten i Odense og det blev til lange fængselsstraffe for de to sigtede.

Den 27-årige blev idømt 4 års fængsel for besiddelse og salg af 2,1 kg. amfetamin. Han modtog dommen. Den 36-årige blev idømt 5 års fængsel for besiddelse og salg af 4,1 kg. amfetamin. Han ankede dommen. 
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.