Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

8. december 2020 16:33

Tre anholdte efter dagens aktion i Vollsmose

Fyns Politi har i forbindelse med dagens efterforskningsaktion i Vollsmose, foretaget anholdelser af tre personer, som sigtes for ved skud at have forvoldt alvorlig fare for andre personers liv og førlighed samt ulovlig våbenbesiddelse.

Anholdelserne er foretaget med baggrund i efterforskningen af den skudepisode, som fandt sted i Vollsmose den 14. november 2020. Det forventes, at der vil ske fremstilling ved grundlovsforhør for lukkede døre i morgen den 9. december.

Ud over anholdelserne har Fyns Politi gennemført en række undersøgelser og ransagninger på flere lokationer i Vollsmose. Ydermere har man haft assistance fra Forsvarets Advanced Search Capacity til at afsøge et større græsareal, hvor også hundepatruljer har søgt. Undersøgelserne har ført til flere fund, som nu skal undersøges nærmere. Af efterforskningsmæssige hensyn har Fyns Politi ikke yderligere om disse fund på nuværende tidspunkt.

Fyns Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger til sagen.

Pressehenvendelser skal rettes til kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng på 41 71 11 63
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

23. april 2024

Fyns Politi

Fælden klappede på Fyn

En 57-årig mand fra Nordfyns Kommune blev i dag i grundlovsforhør ved Retten i Odense fængslet i 4 uger. Han er sigtet for i alt 17 forskellige forhold og flere er på vej. ​

23. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidne i forbindelse med et færdselsuheld i en Nettobutik

Onsdag den 17. april kørte en bil ind gennem ruden i Netto på Nyborgvej i Odense. I forbindelse med efterforskningen af sagen, søger Fyns Politi et vidne.

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.