Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

23. maj 2023 13:29

Fyns Politi søger vidner i sag om brandstiftelse i Gummerup

Fyns Politi har efterforsket en brand på Fåborgvej i Gummerup og fundet branden påsat. Fyns Politi søger nu vidner, eller personer der ligger inde med oplysninger i sagen.

Den 19. februar 2023 kl. ca. 20.45 opstod der brand i en ejendom på Fåborgvej i Gummerup mellem Glamsbjerg og Haarby. Ejendommen nedbrændte og Fyns Politi har fundet branden påsat. 

Det er i forbindelse med efterforskningen blevet oplyst fra forbi-kørende vidner, at der har holdt flere biler parkeret på sydsiden af ejendommen, der er beliggende på Fåborgvej 126 i Gummerup. Bilerne har formentlig været bakket ind.

Bilerne blev set på branddagen kl. ca. 19.25 og ca. 20.20. Den ene af bilerne var en ældre lys, sølvgrå stationcar. Der var formentlig 2 personer i denne bil.

De to personer samt eventuelle øvrige passagerer anses for at være afgørende vidner eller mistænkte i sagen, hvorfor Fyns Politi gerne hører fra personerne selv, eller fra borgere, der har viden om bilerne eller førerne. 

Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Fyns Politi på 114 og bede om at blive stillet videre til Reaktiv Efterforskning.
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

27. september 2023

Fyns Politi

Fyns Politi sigter mand for 27 tilfælde af butikstyveri

Klokken 11 fremstiller anklagemyndigheden ved Fyns Politi en 40-årig mand i grundlovsforhør ved retten i Odense med begæring om varetægtsfængsling.

25. september 2023

Fyns Politi

Fyns Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Fyns Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.

25. september 2023

Fyns Politi

Status på visitationszone i Odense

Fyns Politi har siden visitationszonen i Odense blevet indført foretaget nedenstående visitationer. Tallene dækker over perioden 22. september 2023 til 24. september 2023 klokken 23.59.