Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. november 2019 10:39

Fyns Politi efterlyser vidner til et røveri i Svendborg

Ung mand blev tildelt flere sag i ansigtet og herefter frarøvet sin telefon og pung ved busterminalen i Svendborg i går aftes. Hjælp os med at finde gerningsmændene.

Den 12. november i tidsrummet mellem ca.  kl. 2315 og kl. 2330 på Toldbodvej i Svendborg ved busterminalen ca. ved hjørnet Toldbodvej/Jessens Mole blev en 25-årig mand antastet af fire unge mænd, der bad ham om udlevere mobiltelefon, pung og værdier, hvilket han ikke ville. Gerningsmændene tildelte forurettede flere slag i ansigtet og væltede ham omkuld, hvorefter de tog hans mobiltelefon, cigaretter og hans pung indeholdende diverse kort og et mindre kontantbeløb.

Forurettede har beskrevet den ene af de fire personer som værende; mand, ca. 20 år, 190cm høj, mørk i huden, talte dansk med arabisk accent, mørkt hår kortklippet i siderne og længere for oven, iført hvid hættetrøje. De tre øvrige personer beskrives alle som værende mørke i huden, iført mørkt tøj og talende dansk med accent.

Vi ønsker kontakt til evt. vidner, der måtte have set selve røveriet eller gerningsmændene før/efter røveriet. Hvis man har set noget eller ved noget i relation til sagen, så ring til os på 114. 
 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​