Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

13. november 2019

Fyns Politi efterlyser vidner til et røveri i Svendborg

Ung mand blev tildelt flere sag i ansigtet og herefter frarøvet sin telefon og pung ved busterminalen i Svendborg i går aftes. Hjælp os med at finde gerningsmændene.

Den 12. november i tidsrummet mellem ca.  kl. 2315 og kl. 2330 på Toldbodvej i Svendborg ved busterminalen ca. ved hjørnet Toldbodvej/Jessens Mole blev en 25-årig mand antastet af fire unge mænd, der bad ham om udlevere mobiltelefon, pung og værdier, hvilket han ikke ville. Gerningsmændene tildelte forurettede flere slag i ansigtet og væltede ham omkuld, hvorefter de tog hans mobiltelefon, cigaretter og hans pung indeholdende diverse kort og et mindre kontantbeløb.

Forurettede har beskrevet den ene af de fire personer som værende; mand, ca. 20 år, 190cm høj, mørk i huden, talte dansk med arabisk accent, mørkt hår kortklippet i siderne og længere for oven, iført hvid hættetrøje. De tre øvrige personer beskrives alle som værende mørke i huden, iført mørkt tøj og talende dansk med accent.

Vi ønsker kontakt til evt. vidner, der måtte have set selve røveriet eller gerningsmændene før/efter røveriet. Hvis man har set noget eller ved noget i relation til sagen, så ring til os på 114. 
 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

22. maj 2020

Fyns Politi

Gå hjem til tiden

Fyns Politi henleder opmærksomheden på de sene aftentimer rundt omkring på Fyn, og opfordrer til mindre fest og færre mennesker i gaderne samt de grønne områder. Dette gælder flere steder på Fyn, hvor der kan være samme tendens.

22. maj 2020

Fyns Politi

Mand idømt straksdom på et års fængsel

Den 34-årige odenseaner fik dommen i onsdags for besiddelse og salg af 24.000 Rivotril-piller.

20. maj 2020

Fyns Politi

Nyd solen med god afstand

Fyns Politi opfordrer til, at de fynske borgere følger myndighedernes retningslinjer, holder afstand og ikke lader utålmodigheden eller uopmærksomheden tage over, når solen varmer i kinderne, Kristi himmelfart står for døren, og vennerne gerne vil mødes i weekenden.

Afvis cookies