Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

15. november 2019 09:26

Vi søger ejerne til nogle effekter fra indbrud

Fyns Politi leder efter ejerne til nogle effekter der er fundet i forbindelse med efterforskningen af en sag om groft hæleri. Kan du genkende tingene, så kontakt os.

Effekterne, som vi her søger ejerne til, stammer fra indbrud og tyveri af designmøbler, lamper o.a. De er fundet i Odense den 30.10. 2019
Fyns Politi har to varetægtsfægslede i sagen. Politikommissær Finn Allan Wegner fra Fyns Politis indbrudsgrupper siger:  "I forbindelse med den videre efterforksning, vil vi meget gerne i kontakt med personer, som kan genkende effekterne på de her fotos. Vi mener, at de her pude- og dynebetræk og tæpper er brugt til at pakke vaser og andre dyre genstande ind i, da man stjæler dem, og derfor vil vi gerne tale med ejerne. Vasen og buen er specielle ting, så derfor håber vi, at nogen måske også kan genkende dem". 
Hvis man er ejer eller kender til tingene, beder vi om at man henvender sig til Indbrudsgruppen ved Fyns politi på 114 på hverdage ml. kl. 0900-1500. 

 

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

18. september 2024

Fyns Politi

Fyns Politi søger vidner til to voldsepisoder

Fyns Politi beder offentligheden om hjælp i to forskellige voldssager, der fandt sted i Odense i går aftes den 17. september. Politiet formoder, at der kan være tale om de samme gerningspersoner..

17. september 2024

Fyns Politi

Fyns Politi efterlyser forurettede i en voldssag

I forbindelse med en voldsepisode til halbal i Ullerslev den 28. marts 2024 blev en forurettet slået af en gerningsmand. Gerningsmanden er sigtet, men den forurettede er ikke identificeret.

28. august 2024

Fyns Politi

37-årig mand idømt forvaring for sextortion og grooming af mindreårige

Den 37-årige mand blev idømt straffen for flere tilfælde af grooming og sextortion via computerspillet Fortnite.