Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

3. januar 2019

Yderligere to personer fundet omkommet i togulykke

Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet 8 dræbte i det forulykkede tog. Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik.

Politiet har nu undersøgt det forulykkede tog og har fundet yderligere to omkomne, så der i alt er fundet 8 dræbte i det forulykkede tog.
Politiet har natten igennem arbejdet med at undersøge det toget, der nu sammen med godstoget er rangeret ned på et afspærret baneterræn, hvor det er dækket af for indblik. 

Som politiet oplyste i går, så foregik første del af undersøgelserne, mens toget holdt ude på Storebæltsbroen, hvor vejret onsdag var meget stormende. Samtidig var skaderne på toget så omfattende, at det var vanskeligt at trænge helt ind i det område, der er værst beskadiget, mens det holdt ude på broen.

Nu holder toget på et afskærmet område, hvor efterforskerne hele natten har arbejdet med at sikre spor – og politiet kan derfor nu med sikkerhed sige, at der ikke ligger flere personer i toget.

De 8 omkomne er 3 mænd og 5 kvinder. Der er ingen børn blandt de omkomne.
Vi er ret sikre på, hvem fire af de omkomne er. De øvrige arbejder vi på at identificere så hurtigt som muligt. 
Identificeringen foregår ved hjælp af DNA og tandkort på grund af de meget voldsomme læsioner på de afdøde. Politiet har ikke yderligere informationer om det.

I går konstaterede politiet, at 8 personer var savnet. Det antal svarer til, de afdøde, der nu er fundet i toget. Derfor har vi i løbet af natten været i kontakt med de pårørende til de savnede. 

Vi håber og arbejder af alle kræfter på at få endeligt identificeret de omkomne i løbet af i dag, så de pårørende kan få endelig vished om, hvad der er sket med deres kære. 

Den bagage, der var i toget, er i politiets varetægt. Den er ved at blive registreret, og når den er klar til at udlevede passagernes ejendele, så melder vi det ud. Ejendelene vil blive samlet på Politigården i Odense, hvorfra den senere vil blive udleveret.

I går meldte vi et telefonnummer ud, som passagerer i toget og deres pårørende kunne ringe til. Da vi nu har overblik over situationen, er nummeret nu lukket ned. Har man brug for at kontakte politiet, så skal man ringe 114.
 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

12. september 2019

Fyns Politi

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

12. september 2019

Fyns Politi

Aflysning af efterlysning

Fyns Politi efterlyste tidligere i dag to personer med billede i forbindelse med en sag om hærværk i Svendborg. Vi har nu haft kontakt til de to mænd, og de er således ikke efterlyste længere.

11. september 2019

Fyns Politi

Fyns Politi indfører visitationszone efter skudepisode ved Vollsmose

I går aftes og hele natten til i dag har Fyns Politi været massivt tilstede i og omkring Vollsmose efter en anmeldelse om en skudepisode i går aftes den 10. september 2019 kl 18.10. Efterforskning har vist, at der har været affyret skud, og Fyns Politi indfører derfor visitationszone.

Afvis cookies