Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

18. maj 2021 14:39

29-årig mand anholdt for voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang

Den 29-årige mand er anholdt efter en intens efterforskning. Han fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Efter en intens efterforskning er en 29-årig mand i dag, tirsdag, anholdt og sigtet for en række seksuelle overgreb - blandt dem voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang. 

Anholdelsen følger, efter at en større gruppe kvinder for to uger siden indgav en samlet anmeldelse af den 29-årige for voldtægt, seksuelle overgreb og andre krænkelser. Der venter stadig en omfattende efterforskning i forlængelse af de mange anmeldelser, og flere sigtelser kan følge. 

Den 29-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag i Dommervagten i Københavns Byret. 

Her vil anklagemyndigheden anmode retten om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Derfor har Københavns Politi ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt. 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

8. juni 2023

Københavns Politi

To mænd anholdt for at svindle ældre kvinder

Københavns Politi har i går anholdt og sigtet to mænd på 25 og 27 år for svindel mod ældre kvinder i hele landet. Den 25-årige fremstilles i grundlovsforhør i dag. Anholdelserne sker som en koordineret aktion med andre politikredse.

6. juni 2023

Københavns Politi

Kære cykelejer: Gem din cykels stelnummer

Københavns Politi opfordrer alle cykelejere til at notere deres cykels stelnummer. Politiet er nemlig flere gange stødt på tohjulede, som formentlig er stjålet – men tyveriet kan ikke bevises, fordi anmelderen ikke har oplyst cyklens stelnummer.

2. juni 2023

Københavns Politi

"TikTok-manden" idømt forvaring for talrige overgreb på kvinder

En 31-årig mand, der af medierne har fået tilnavnet TikTok-manden, er kendt skyldig i hovedparten af de 36 forhold om blandt andet voldtægt, grov vold, ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse, som han var tiltalt for.

Forslag