Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

18. maj 2021 14:39

29-årig mand anholdt for voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang

Den 29-årige mand er anholdt efter en intens efterforskning. Han fremstilles i grundlovsforhør onsdag.

Efter en intens efterforskning er en 29-årig mand i dag, tirsdag, anholdt og sigtet for en række seksuelle overgreb - blandt dem voldtægt, blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang. 

Anholdelsen følger, efter at en større gruppe kvinder for to uger siden indgav en samlet anmeldelse af den 29-årige for voldtægt, seksuelle overgreb og andre krænkelser. Der venter stadig en omfattende efterforskning i forlængelse af de mange anmeldelser, og flere sigtelser kan følge. 

Den 29-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag i Dommervagten i Københavns Byret. 

Her vil anklagemyndigheden anmode retten om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Derfor har Københavns Politi ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt. 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

8. december 2023

Københavns Politi

Pas på dit kreditkort når du skal hjem fra byen

Københavns Politi efterforsker for tiden flere sager, hvor især unge mænd har fået stjålet og misbrugt deres kreditkort, når de har taget en pirattaxa hjem fra nattelivet. Politiet opfordrer til, at man aldrig benytter sig af pirattaxaer.

7. december 2023

Københavns Politi

Seks anholdt i sag om organiseret handel med hash

Københavns Politi har i dag anholdt seks personer med tilknytning til den organiserede hashhandel i Pusher Street på Christiania. De sigtes for handel med mellem 102 og 224 kg hash.

7. december 2023

Københavns Politi

Skærpet strafzone og tilbageholdelse af tilskuere ved Champions League-kamp

For at forebygge uro, når F.C. København den 12. december møder tyrkiske Galatasaray S.K., opretter Københavns Politi en midlertidig skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig er der givet påbud om, at udeholdets fans skal kunne tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.