Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

5. december 2022 17:32

49-årig kvinde og 54-årig mand dømt skyldige i vanrøgt og voldtægt

Et ægtepar fra Dragør er kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn og kvindens ældste barn samt voldtægt af et af børnene og blufærdighedskrænkelse af to andre.

En 49-årig kvinde og en 54-årig mand blev i dag ved Københavns Byret idømt hver seks års fængsel. De blev begge kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn, der nu er hhv. 14, 12 og 11 år og af kvindens nu 19-årige barn, da de kontinuerligt som en del af opdragelsen har vanrøgtet og slået børnene i en periode fra januar 2010 til 18. december 2018 i deres fælles hjem i Dragør. 

Børnene blev i flere tilfælde lukket inde på deres værelser og udsat for vold ved i flere tilfælde at få lussinger i ansigtet og på kroppen, ligesom et barn blev slået til hun begyndte at græde, og et andet barn fik sat gaffatape på munden, når han græd eller larmede. 

Derudover blev både kvinden og manden dømt for voldtægt og anden seksuelt forhold end samleje i en længere årrække mod deres fælles nu 12-årige søn. Den 54-årige mand er desuden dømt for blufærdighedskrænkelse af parrets nu 11-årige datter, og den 49-årige kvinde er dømt for blufærdighedskrænkelse af sin søn ved at have filmet ham, mens han var i bad.  

Parret blev varetægtsfængslet efter dommen, som de ankede på stedet.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt anklager Anders Larsson 9350 0732.
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. marts 2024

Københavns Politi

Dom i sag om drabsforsøg i supermarked på Nørrebrogade

Syv mænd er i dag idømt mellem otte måneder og 14 års fængsel i sag om to drabsforsøg i et supermarked på Nørrebrogade i januar sidste år.

25. marts 2024

Københavns Politi

Skærpet strafzone omkring Parken og tilbageholdelse af udebanefans

For at forhindre voldelige sammenstød i forbindelse med fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 1. april indfører Københavns Politi en midlertidig, skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig har Parken fået et påbud om, at udeholdets fans skal tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.

21. marts 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.