Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

14. maj 2024 15:43

To anholdelser i drabssag fra Frederiksberg

Københavns Politi har i dag anholdt to personer, som sigtes for drabet på en 25-årig mand. En tredje mistænkt er efterlyst. Den 25-årige blev den 31. marts fundet dræbt af skud i en bil parkeret i et parkeringsanlæg under en ejendom på Frederiksberg.

På baggrund af en omfattende efterforskning slog Københavns Politi i dag til på flere adresser i København og på Frederiksberg og foretog anholdelse af to mænd på 25 og 26 år. Den 25-årige er sigtet for at have udført drabet på en anden 25-årig mand, der den 31. marts blev fundet dræbt af skud i en bil, der holdt i et parkeringsanlæg under en ejendom på Johannes V. Jensens Allé på Frederiksberg. 

Den nu anholdte 26-årige er sigtet for medvirken til drabet, der ifølge politiets efterforskning fandt sted sent lørdag aften den 30. marts.

De to mænd vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg. 

Derudover er en tredje mand på 26 år efterlyst i sagen. Han vil blive fremstillet in absentia i morgen med henblik på fængsling og international efterlysning, idet han formodes at opholde sig i udlandet. 

”Vi har haft en bred efterforskning af drabet, og vi fortsætter naturligvis vores arbejde, så vi også kan få anholdt den 26-årige mand, som vi mistænker for at have en rolle i forbindelse med drabet. Vi formoder, at han opholder sig et sted i udlandet,” siger vicepolitiinspektør Brian Belling, der er leder af Københavns Politis Afdeling for personfarlig kriminalitet.

Umiddelbart tyder det ikke på, at drabet er banderelateret. Af hensyn til sagens fortsatte efterforskning vil der blive begæret lukkede døre under onsdagens grundlovsforhør.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

23. maj 2024

Københavns Politi

Bagmænd anholdt for omfattende svindel via Facebook

Københavns Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at være bagmænd i en lang række sager om økonomisk svindel via Facebook. I samme sag er flere end 70 personer allerede sigtet for hvidvask for at agere såkaldte muldyr.

22. maj 2024

Københavns Politi

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.

21. maj 2024

Københavns Politi

12 mænd anholdt i sag om omfattende hvidvask

I en koordineret aktion har Københavns Politi i dag slået til på forskellige adresser og anholdt 12 mænd i et større sagskompleks om hvidvask af ikke under 900 millioner kroner.