Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

25. juni 2020 09:54

Bestikkelse i byggebranchen: Fire personer anholdt

Københavns Politi har i dag ved en koordineret aktion anholdt fire personer. De er sigtet i en sag om bestikkelse i forbindelse med et byggeprojekt i København.

Efter flere ugers efterforskning slog Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet torsdag morgen til mod flere adresser i hovedstadsområdet.

Sagen omhandler bestikkelse i den private sektor (såkaldt returkommission). Ved aktionen blev der anholdt fire personer, der nu er sigtet og mistænkt i sagen. De anholdte er mellem 47 og 61 år, og der er tale om to nuværende direktører, en tidligere direktør samt en advokat. 

 

I forbindelse med aktionen blev otte adresser i hovedstadsområdet ransaget, deriblandt flere advokatkontorer.

 

De anholdte forventes løsladt efter endt afhøring hos Københavns Politi.

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.