Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

25. juni 2020 09:54

Bestikkelse i byggebranchen: Fire personer anholdt

Københavns Politi har i dag ved en koordineret aktion anholdt fire personer. De er sigtet i en sag om bestikkelse i forbindelse med et byggeprojekt i København.

Efter flere ugers efterforskning slog Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet torsdag morgen til mod flere adresser i hovedstadsområdet.

Sagen omhandler bestikkelse i den private sektor (såkaldt returkommission). Ved aktionen blev der anholdt fire personer, der nu er sigtet og mistænkt i sagen. De anholdte er mellem 47 og 61 år, og der er tale om to nuværende direktører, en tidligere direktør samt en advokat. 

 

I forbindelse med aktionen blev otte adresser i hovedstadsområdet ransaget, deriblandt flere advokatkontorer.

 

De anholdte forventes løsladt efter endt afhøring hos Københavns Politi.

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

15. april 2021

Københavns Politi

Ny borgerekspedition og mere nærpoliti i Tårnby

Det bliver på Kamillevej 3 i Tårnby, hvor Københavns Politi i forvejen har lokaler, at nærpolitiet udvider og åbner op for borgerhenvendelser med en ny ekspedition.

14. april 2021

Københavns Politi

Opholdsforbuddet på Christiania forlænges

Det midlertidige opholdsforbud i Pusher Street og Green Light District på Christiania forlænges, så det gælder til og med den 21. april 2021.

8. april 2021

Københavns Politi

Tre anholdt for bedrageri - udgav sig for at ringe fra politiet

Københavns Politi har i dag anholdt tre personer, som mistænkes for at have bedraget en række borgere for et beløb på ca. 2,1 millioner kroner.