Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

27. april 2022 12:09

Boligsvindlere udnytter et presset marked – sådan beskytter du dig bedst muligt

En 41-årig kvinde blev mandag sigtet for en række bedragerier ved at udnytte manglen på boliger i Københavnsområdet. Desværre er der mange boligsvindlere på spil.

Hvordan finder man et sted at bo i København, uden at det koster, så man er nødt til at gå fra hus og hjem? Det spørgsmål stiller mange tusinder årligt sig selv, særligt om sommeren hvor nye studerende flokkes til byen. Det giver desværre lidt for gode idéer hos nogle mennesker, som udnytter de boligsøgendes desperation til at svindle. 
 
Mandag sigtede Københavns Politi en 41-årig kvinde for igennem fire måneder flere gange at have bedraget boligsøgende ved at indgå kontrakt om leje af kvindens bolig på Amager, modtage et depositum og så kort inden indflytningen at annullere aftalen uden at tilbagebetale det overførte beløb. 
 
”Vi oplever desværre ofte denne type sager, hvor udspekulerede bedragere udnytter manglen på ledige boliger i København og omegn. Derfor vil vi også gerne benytte lejligheden til at dele gode råd til, hvordan man bedst muligt beskytter sig mod boligsvindlerne,” siger leder af Afdelingen for økonomisk kriminalitet 2 i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Peter Høholt. 
 
De gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, når man søger en lejebolig, kan læses via linket her

 

Til pressen: For yderligere oplysninger kontakt Peter Høholt på tlf. 3070 3296.

 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

30. juni 2022

Københavns Politi

Ransagning hos Tour de France-cykelhold

På baggrund af en retsanmodning fra de franske myndigheder har Københavns Politi i morges gennemført en ransagning hos cykelholdet Bahrain Victorious på holdets hotel i Brøndby.

23. juni 2022

Københavns Politi

Tre års fængsel og udvisning til bagmand i indbrudsnetværk

En 33-årig rumænsk statsborger blev i dag idømt tre års fængsel for omfattende handel med tyvekoster. Derudover blev han udvist for bestandig.

20. juni 2022

Københavns Politi

Mand kræves varetægtsfængslet for bedrageri for mindst 307 millioner kroner

Københavns Politi har i dag anholdt en 42-årig mand, som er sigtet for bedrageri mod en række investorer, der troede, de investerede i konkursboer.

Forslag