Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

14. december 2018 16:14

Endnu en person anholdt i sag om svindel med offentlige midler

Københavns Politi har fredag anholdt en person, som er mistænkt for millionsvindel med offentlige midler. Personen er den anden anholdte i sagen, og han vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

Politilogo på rude

Foto: Rigspolitiet

Efterforskerne i sagen har i nogen tid efterlyst den anholdte, der har opholdt sig i udlandet. Han blev anholdt ved indrejse i Københavns Lufthavn fredag ved middagstid.

 

Socialstyrelsen anmeldte den 8. oktober tre foreninger til Københavns Politi for svig for flere millioner kroner. Den 21. november blev en anden mand anholdt i sagen. Han sidder fortsat varetægtsfængslet. 

 

Der foreligger stadig en del efterforskning, og Københavns Politi kan på nuværende tidspunkt ikke kommentere yderligere.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

17. april 2024

Københavns Politi

Omfattende efterforskning af brandårsagen på Børsen

Københavns Politi har iværksat en omfattende efterforskning for at afdække brandårsagen på Børsen. Det er en kompliceret proces, og der kan gå flere måneder, før der kan foreligge svar.