Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

3. december 2019 13:23

Fejl i oplysning om anholdelse på byggeplads

Rettelse: Anholdelsen af en person, der i morges blev sigtet for ulovligt arbejde, skete ikke på den byggeplads på Lundtoftegade, hvor der i de seneste dage har været uro.

I forbindelse med urolighederne omkring byggepladsen på Lundtoftegade oplyste Københavns Politi tidligere på dagen, at en person var anholdt på byggepladsen og sigtet for ulovligt arbejde.

Det er desværre en forkert oplysning. Personen blev ikke anholdt på den omtalte byggeplads på Lundtoftegade, men på en nærliggende byggeplads i Hillerødgade.

Københavns Politi beklager fejlen.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

5. december 2022

Københavns Politi

49-årig kvinde og 54-årig mand dømt skyldige i vanrøgt og voldtægt

Et ægtepar fra Dragør er kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn og kvindens ældste barn samt voldtægt af et af børnene og blufærdighedskrænkelse af to andre.

30. november 2022

Københavns Politi

Mand anholdt for hvidvask af mere end 11 millioner kroner

En 37-årig mand blev tirsdag anholdt på en adresse i Hellerup og fremstilles i dag i grundlovsforhør. Han er sigtet for omfattende hvidvask ved brug af falske dokumenter.

29. november 2022

Københavns Politi

Borgerne vil se os mere på cykelstierne – og det kommer de til

Fremover vil borgere i Københavns politikreds oftere møde cyklende betjente især i myldretiden, ligesom de vil støde på mere information om regler og god cykeladfærd. Begge initiativer udspringer direkte fra vores borgerråd.

Forslag