Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

12. maj 2023 08:30

Husk at skrue ned for musikken

Sommeren nærmer sig, og erfaringsmæssigt medfører det ofte udfordringer med støj og høj musik – særligt i grønne åndehuller og langs havnefronten. Københavns Politi opfordrer alle til at vise hensyn og skrue ned. Spiller man musik til gene for andre, risikerer man både at få en bøde og at få beslaglagt sit anlæg.

Temperaturerne stiger langsomt, og i takt med at vejret bliver bedre, rykker flere ud og bruger byens attraktive parker, havnefront og andre oaser. Det plejer at betyde flere udfordringer med støj og høj musik i de sene aften- og nattetimer. Det så vi særligt under coronanedlukningen. Selvom vi ikke oplevede lige så store støjproblemer sidste sommer, vil vi gerne minde folk om at tage hensyn. 

 

”Vi ser desværre stadig, at nogle skruer for højt op for volumen på deres soundbox, når vejret bliver varmere. Men det er jo ikke alle, der deler din musiksmag og ønsker at være en del af din fest. Derfor vil vores patruljer også denne sommer holde øje med, at festerne ikke stikker af i byens grønne områder, så alle kan holde ud at være her,” siger ledende politiinspektør og chef for beredskabet i Københavns Politi Peter Dahl. 

 

Bryder man reglerne og larmer, så det er til væsentlig gene for andre, risikerer man både en bøde og at få beslaglagt sit musikanlæg. 

 

”I bund og grund handler det om sund fornuft. Er du i tvivl, om du spiller for højt, så gør du det nok. Så skru ned og vis hensyn, så vi alle kan være i byen - både dem der vil have en sjov og sen aften, og dem som skal tidligt op på arbejde dagen efter,” siger Peter Dahl. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. maj 2024

Københavns Politi

Lommetyvene er klar - er du?

Københavns Politi har i år modtaget mere end 2.400 anmeldelser om lommetyveri, og politiet opfordrer derfor borgerne til at være opmærksomme på tasker og lommer, når de færdes på steder med mange mennesker. Ikke mindst ved gadefesterne i forbindelse med Distortion, der begynder i dag.

23. maj 2024

Københavns Politi

Bagmænd anholdt for omfattende svindel via Facebook

Københavns Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at være bagmænd i en lang række sager om økonomisk svindel via Facebook. I samme sag er flere end 70 personer allerede sigtet for hvidvask for at agere såkaldte muldyr.

22. maj 2024

Københavns Politi

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.