Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

8. februar 2024 09:29

Mand dræbt af knivstik

En 31-årig georgisk mand er afgået ved døden efter et knivstikkeri i nat. Københavns Politi har i gangsat en massiv efterforskning og hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger om sagen.

(Opdateret den 9. februar efter identifikation af den dræbte. Bemærk, at hans alder også er rettet)

 

En 31-årig georgisk mand blev i nat dræbt i et knivstikkeri, der fandt sted i og omkring en bus på Nørrebro Station. Politiet fik onsdag kl. 23.46 en anmeldelse om slagsmål mellem to personer. Fremme på stedet fandt politiet den 31-årige mand, som var blevet stukket med en kniv. Manden blev med det samme kørt til hospitalet, hvor han senere blev erklæret død.

Manden havde opholdt sig i Danmark i kort tid. De pårørende er underrettet.

Københavns Politi har natten igennem foretaget undersøgelser på gerningsstedet og har talt med flere vidner. Umiddelbart er der intet, der tyder på, at drabet har relationer til bandemiljøet, men politiet har iværksat en bred efterforskning af drabet. 

Samtidig vil betjente fra Nørrebro og Østerbro nærpoliti i dag være ekstra til stede i området ved Nørrebro Station, og borgere, der har spørgsmål eller bekymringer, er velkomne til at tage kontakt til betjentene.

Der er endnu ikke foretaget anholdelse i sagen, og er der borgere, som har oplysninger om sagen eller set mistænkelige personer i området omkring Nørrebro Station efter drabet, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. februar 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Det er fortsat vurderingen, at der verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø. Københavns Politi forlænger derfor lukningen af to tilholdssteder.

22. februar 2024

Københavns Politi

26-årig mand dømt for billigelse af terror

I en sag om billigelse af terror med relation til Hamas' angreb mod Israel er en 26-årig mand i dag idømt fire måneders betinget fængsel med vilkår om 100 timers samfundstjeneste.

12. februar 2024

Københavns Politi

Dansk statsborger anholdt i Tyskland for drab ved Nørrebro Station

En 20-årig dansk statsborger er søndag blevet anholdt i Tyskland på anmodning af Københavns Politi. Den 20-årige er mistænkt for et drab begået ved Nørrebro Station den 7. februar 2024.