Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

9. oktober 2020 16:54

Mand efterlyst for drabsforsøg anholdt

I samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi har Københavns Politi anholdt en mand, der er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre.

Den efterlyste mand blev anholdt i dag i udkanten af Haderslev, hvor betjente fra både Københavns og Syd- og Sønderjyllands Politi slog til.

Der er tale om en 26-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. 

Han har siden været efterlyst, og det var nye oplysninger i sagen, der førte til dagens anholdelse.

»Vi har siden drabsforsøget i maj vedholdende efterforsket sagen, for det har været vigtigt for os at finde frem til manden. Derfor er jeg også rigtig godt tilfreds med, at han nu er anholdt,« siger vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

Politiet fik den 27. maj et tip om, at drabsforsøget skulle finde sted og rykkede ud med det samme. Det fik tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus. Ingen, heller ikke husets beboere, kom til skade, og bilens tre passagerer flygtede. To personer blev kort efter anholdt, mens den tredje, dagens anholdte, slap væk.   

Til medier: Ved yderligere spørgsmål kan der rettes henvendelse til Knud Hvass på tlf. 5133 2689.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

15. april 2021

Københavns Politi

Ny borgerekspedition og mere nærpoliti i Tårnby

Det bliver på Kamillevej 3 i Tårnby, hvor Københavns Politi i forvejen har lokaler, at nærpolitiet udvider og åbner op for borgerhenvendelser med en ny ekspedition.

14. april 2021

Københavns Politi

Opholdsforbuddet på Christiania forlænges

Det midlertidige opholdsforbud i Pusher Street og Green Light District på Christiania forlænges, så det gælder til og med den 21. april 2021.

8. april 2021

Københavns Politi

Tre anholdt for bedrageri - udgav sig for at ringe fra politiet

Københavns Politi har i dag anholdt tre personer, som mistænkes for at have bedraget en række borgere for et beløb på ca. 2,1 millioner kroner.