Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

9. oktober 2020 16:54

Mand efterlyst for drabsforsøg anholdt

I samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi har Københavns Politi anholdt en mand, der er mistænkt for drabsforsøg i Hvidovre.

Den efterlyste mand blev anholdt i dag i udkanten af Haderslev, hvor betjente fra både Københavns og Syd- og Sønderjyllands Politi slog til.

Der er tale om en 26-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger. 

Han har siden været efterlyst, og det var nye oplysninger i sagen, der førte til dagens anholdelse.

»Vi har siden drabsforsøget i maj vedholdende efterforsket sagen, for det har været vigtigt for os at finde frem til manden. Derfor er jeg også rigtig godt tilfreds med, at han nu er anholdt,« siger vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

Politiet fik den 27. maj et tip om, at drabsforsøget skulle finde sted og rykkede ud med det samme. Det fik tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus. Ingen, heller ikke husets beboere, kom til skade, og bilens tre passagerer flygtede. To personer blev kort efter anholdt, mens den tredje, dagens anholdte, slap væk.   

Til medier: Ved yderligere spørgsmål kan der rettes henvendelse til Knud Hvass på tlf. 5133 2689.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. marts 2024

Københavns Politi

Dom i sag om drabsforsøg i supermarked på Nørrebrogade

Syv mænd er i dag idømt mellem otte måneder og 14 års fængsel i sag om to drabsforsøg i et supermarked på Nørrebrogade i januar sidste år.

25. marts 2024

Københavns Politi

Skærpet strafzone omkring Parken og tilbageholdelse af udebanefans

For at forhindre voldelige sammenstød i forbindelse med fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 1. april indfører Københavns Politi en midlertidig, skærpet strafzone omkring Parken. Samtidig har Parken fået et påbud om, at udeholdets fans skal tilbageholdes på stadion i op til en time efter kampen.

21. marts 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.