Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

20. april 2021 13:39

Opholdsforbuddet på Christiania ophører

Fra i morgen, onsdag den 21. april, bliver det igen tilladt at forsamles flere personer udendørs. Derfor ophæves opholdsforbuddet på Christiania i aften.

Som en del af den politiske aftale om genåbningen af Danmark lempes det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer udendørs i morgen, så man fra den 21. april 2021 må forsamles 50 personer udendørs. Desuden er sundhedsmyndighedernes anbefalinger lempet i forhold til afstand i det offentlige rum. 

På den baggrund har Københavns Politi besluttet, at opholdsforbuddet i Pusher Street og Green Light District på Christiania ophæves i aften, tirsdag den 20. april 2021 kl. 23.59. 

Københavns Politi fortsætter med at have en øget tilstedeværelse i området for at sikre, at de gældende Covid-restriktioner overholdes. Er det ikke tilfældet, kan politiet igen etablere et opholdsforbud i området. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. september 2023

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszoner og lukning af rocker-/bandetilholdssteder

Københavns Politi har besluttet at forlænge de to visitationszoner, der blev oprettet den 28. august. Samtidig fortsætter lukningen af tre rocker-/bandetilholdssteder.

19. september 2023

Københavns Politi

Tre personer sigtet for at købe fiktive fakturaer af hvidvasknetværk

Tre mænd er sigtet for moms- og skattesvig ved at have betalt fiktive fakturaer for ydelser, deres virksomheder aldrig har modtaget. På den måde har de unddraget staten store beløb i moms og skat.

18. september 2023

Københavns Politi

36-årig tilstår moms- og skattesvig for cirka 68 millioner kroner

En 36-årig mand er idømt fængsel i fire år for grov moms- og skattesvig i en række selskaber, som han har været direktør for og ejer af. Manden tilstod anklagepunkterne.