Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

20. april 2021 13:39

Opholdsforbuddet på Christiania ophører

Fra i morgen, onsdag den 21. april, bliver det igen tilladt at forsamles flere personer udendørs. Derfor ophæves opholdsforbuddet på Christiania i aften.

Som en del af den politiske aftale om genåbningen af Danmark lempes det nuværende forsamlingsforbud på 10 personer udendørs i morgen, så man fra den 21. april 2021 må forsamles 50 personer udendørs. Desuden er sundhedsmyndighedernes anbefalinger lempet i forhold til afstand i det offentlige rum. 

På den baggrund har Københavns Politi besluttet, at opholdsforbuddet i Pusher Street og Green Light District på Christiania ophæves i aften, tirsdag den 20. april 2021 kl. 23.59. 

Københavns Politi fortsætter med at have en øget tilstedeværelse i området for at sikre, at de gældende Covid-restriktioner overholdes. Er det ikke tilfældet, kan politiet igen etablere et opholdsforbud i området. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

20. september 2022

Københavns Politi

Vidner kan have set drabsmand både til fods og på el-cykel

Efterforskningen af drabet på en 24-årig mand peger på, at gerningsmanden er cyklet væk på en el-cykel, men noget af flugten kan også være foregået til fods. Københavns Politi hører gerne fra vidner.

19. september 2022

Københavns Politi

29-årig mand sigtet for over 200 tilfælde af økonomisk bedrageri

Efter en omfattende efterforskning anholdt Københavns Politi i dag en 29-årig mand og sigtede ham for i alt 237 forhold af bedrageri og databedrageri for ca. 700.000 kroner.

19. september 2022

Københavns Politi

Politi søger vidner til eksplosion på Godthåbsvej

Københavns Politi søger vidner til en eksplosion på Godthåbsvej på Frederiksberg natten til søndag. Politiet er særligt interesseret i at snakke med cyklister, som har cyklet på Godthåbsvej umiddelbart før eksplosionen.

Forslag