Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

15. marts 2023 10:00

Politi efterlyser cyklende gerningsmænd til knivstikkeri

Københavns Politi efterlyser vidner, der har set to mænd køre på en el-cykel i området Sigurdsgade, Titangade, Skjolds Plads og Sifs Plads lørdag den 4. februar omkring kl. 18.

Københavns Politi

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri den 4. februar offentliggør Københavns Politi nu overvågningsbilleder, der viser de formodede gerningsmænd cykle på en el-cykel. Der er tale om en hvid damecykel af mærket Specialized, og politiet håber at høre fra vidner, der kan have set de to mænd på cyklen før eller efter hændelsen.

Knivstikkeriet fandt sted omkring kl. 18 lørdag den 4. februar, hvor to gerningsmand passede en 17-årig dreng op i Titangade på Nørrebro. Her fra blev han jagtet til Sigurdsgade, hvor han blev stukket, han var dog ikke i livsfare.

Gerningsmændene, som var maskerede og iført sort tøj, kom kørende til stedet på én el-cykel, som de efter overfaldet flygtede på fra Sigurdsgade til Sifs Plads. Cyklen har følgende særlige kendetegn: Damecykel med hvidt stel, sort bagagebærer, sorte skærme, display foran på styret og grønt display-lys på stangen. 

Er der borgere, der har oplysninger om sagen eller kan genkende cyklen, kan de kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

 

Modelfoto:

Københavns Politi

Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. maj 2024

Københavns Politi

Lommetyvene er klar - er du?

Københavns Politi har i år modtaget mere end 2.400 anmeldelser om lommetyveri, og politiet opfordrer derfor borgerne til at være opmærksomme på tasker og lommer, når de færdes på steder med mange mennesker. Ikke mindst ved gadefesterne i forbindelse med Distortion, der begynder i dag.

23. maj 2024

Københavns Politi

Bagmænd anholdt for omfattende svindel via Facebook

Københavns Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at være bagmænd i en lang række sager om økonomisk svindel via Facebook. I samme sag er flere end 70 personer allerede sigtet for hvidvask for at agere såkaldte muldyr.

22. maj 2024

Københavns Politi

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.