Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

15. marts 2023 10:00

Politi efterlyser cyklende gerningsmænd til knivstikkeri

Københavns Politi efterlyser vidner, der har set to mænd køre på en el-cykel i området Sigurdsgade, Titangade, Skjolds Plads og Sifs Plads lørdag den 4. februar omkring kl. 18.

Københavns Politi

Som led i efterforskningen af et knivstikkeri den 4. februar offentliggør Københavns Politi nu overvågningsbilleder, der viser de formodede gerningsmænd cykle på en el-cykel. Der er tale om en hvid damecykel af mærket Specialized, og politiet håber at høre fra vidner, der kan have set de to mænd på cyklen før eller efter hændelsen.

Knivstikkeriet fandt sted omkring kl. 18 lørdag den 4. februar, hvor to gerningsmand passede en 17-årig dreng op i Titangade på Nørrebro. Her fra blev han jagtet til Sigurdsgade, hvor han blev stukket, han var dog ikke i livsfare.

Gerningsmændene, som var maskerede og iført sort tøj, kom kørende til stedet på én el-cykel, som de efter overfaldet flygtede på fra Sigurdsgade til Sifs Plads. Cyklen har følgende særlige kendetegn: Damecykel med hvidt stel, sort bagagebærer, sorte skærme, display foran på styret og grønt display-lys på stangen. 

Er der borgere, der har oplysninger om sagen eller kan genkende cyklen, kan de kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.

 

Modelfoto:

Københavns Politi

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

29. marts 2023

Københavns Politi

23-årig tiltalt for skyderiet i Field's

I sagen om skyderiet i Field’s den 3. juli 2022 har Københavns Politis anklagemyndighed rejst tiltale mod en 23-årig mand. Han er blandt andet tiltalt for tre drab og flere drabsforsøg.

29. marts 2023

Københavns Politi

Syv mænd kræves varetægtsfængslet for salg af omkring to ton hash

I alt syv mænd i alderen 27-62 år blev tirsdag anholdt i en større sag om organiseret hashhandel i Pusher Street på Christiania.

28. marts 2023

Københavns Politi

Anholdt for at svindle ældre - gik især efter Aase og Hjørdis

Københavns Politi har anholdt fem unge mænd for omfattende telefonsvindel mod ældre kvinder. En 23-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag.

Forslag