Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

6. november 2019

Efterlyst bil udbrændt: Politiet søger vidner

Opdateret pressemeddelelse: Københavns Politi efterlyste tirsdag en hvid Seat Leon Van 2,0 TSI med registreringsnummer BF 23 312. Tirsdag aften blev den fundet udbrændt.

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Københavns Politi mistænker, at gerningsmændene bag sprængningen på en café på Amagerbrogade 213 den 14. oktober 2019 kl. 02.46 kørte i bilen til og fra gerningsstedet. 

Bilen blev stjålet natten mellem den 4. og 5. oktober 2019 fra en parkeringsplads ved Bymuren 171 i Hvidovre. Billederne viser bilen inden tyveriet.

Tirsdag den 5. november udsendte politiet en efterlysning af vidner, der måtte have set bilen, men samme aften kl. ca. 21 modtog politiet en anmeldelse om en bilbrand på Brandhøjgårdsvej i Reerslev ved Hedehusene. 

Politiet kunne ved ankomsten konstatere, at det var den efterlyste bil, der var udbrændt. Bilen var monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil. Branden efterforskes som påsat. 

Københavns Politi vil fortsat gerne i kontakt med borgere, der har set bilen i hele perioden fra den blev stjålet og indtil i går. Desuden ønsker politiet at høre fra vidner, der har oplysninger om, hvem der har kørt i bilen efter tyveriet.

Har du oplysninger i sagen, beder vi dig kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.   

 

 

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Seat Leon Van, 2,0 TSI

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

4. juli 2020

Københavns Politi

Stigning i vanvidsbilisme under Covid-19

De halvtomme gader har fristet flere til at køre såkaldt vanvidsbilisme. Halvanden gang så mange er taget i første halvdel af 2020 som i hele 2019, viser en ny opgørelse fra Københavns Politi.

2. juli 2020

Københavns Politi

Voldelige hændelser i nattelivet faldt med 90 procent under Covid-19-lukning

Lukningen af store dele af samfundet på grund af Covid-19 har medført et massivt fald i antallet af anmeldelser om voldelige hændelser i nattelivet i København.

1. juli 2020

Københavns Politi

Tre mænd idømt fængsel for organiseret distribution og handel med hash

I en større sag om organiseret hashhandel er en mand i dag idømt to år og tre måneders fængsel. To andre er i forvejen dømt i sagen.

Afvis cookies