Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

6. november 2019

Efterlyst bil udbrændt: Politiet søger vidner

Opdateret pressemeddelelse: Københavns Politi efterlyste tirsdag en hvid Seat Leon Van 2,0 TSI med registreringsnummer BF 23 312. Tirsdag aften blev den fundet udbrændt.

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Københavns Politi mistænker, at gerningsmændene bag sprængningen på en café på Amagerbrogade 213 den 14. oktober 2019 kl. 02.46 kørte i bilen til og fra gerningsstedet. 

Bilen blev stjålet natten mellem den 4. og 5. oktober 2019 fra en parkeringsplads ved Bymuren 171 i Hvidovre. Billederne viser bilen inden tyveriet.

Tirsdag den 5. november udsendte politiet en efterlysning af vidner, der måtte have set bilen, men samme aften kl. ca. 21 modtog politiet en anmeldelse om en bilbrand på Brandhøjgårdsvej i Reerslev ved Hedehusene. 

Politiet kunne ved ankomsten konstatere, at det var den efterlyste bil, der var udbrændt. Bilen var monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil. Branden efterforskes som påsat. 

Københavns Politi vil fortsat gerne i kontakt med borgere, der har set bilen i hele perioden fra den blev stjålet og indtil i går. Desuden ønsker politiet at høre fra vidner, der har oplysninger om, hvem der har kørt i bilen efter tyveriet.

Har du oplysninger i sagen, beder vi dig kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.   

 

 

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Seat Leon Van, 2,0 TSI

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

11. november 2019

Københavns Politi

Fremmedkriger anholdt i Københavns Lufthavn

En fremmedkriger med dansk statsborgerskab, der tidligere er idømt fire års fængsel i Tyrkiet, er mandag eftermiddag blevet anholdt, da han ankom til Danmark.

11. november 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den visitationszone, der blev etableret den 16. september, bliver forlænget til den 25. november.

30. oktober 2019

Københavns Politi

Fem anholdt for omfattende moms og skattesvig i stor aktion

Efter længere tids efterforskning har Københavns Politi i dag anholdt fem personer mistænkt for omfattende moms- og skattesvig i en stor aktion i Storkøbenhavn og Sverige.

Afvis cookies