Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

6. november 2019 14:07

Efterlyst bil udbrændt: Politiet søger vidner

Opdateret pressemeddelelse: Københavns Politi efterlyste tirsdag en hvid Seat Leon Van 2,0 TSI med registreringsnummer BF 23 312. Tirsdag aften blev den fundet udbrændt.

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Københavns Politi mistænker, at gerningsmændene bag sprængningen på en café på Amagerbrogade 213 den 14. oktober 2019 kl. 02.46 kørte i bilen til og fra gerningsstedet. 

Bilen blev stjålet natten mellem den 4. og 5. oktober 2019 fra en parkeringsplads ved Bymuren 171 i Hvidovre. Billederne viser bilen inden tyveriet.

Tirsdag den 5. november udsendte politiet en efterlysning af vidner, der måtte have set bilen, men samme aften kl. ca. 21 modtog politiet en anmeldelse om en bilbrand på Brandhøjgårdsvej i Reerslev ved Hedehusene. 

Politiet kunne ved ankomsten konstatere, at det var den efterlyste bil, der var udbrændt. Bilen var monteret med nummerplader fra en anden stjålet bil. Branden efterforskes som påsat. 

Københavns Politi vil fortsat gerne i kontakt med borgere, der har set bilen i hele perioden fra den blev stjålet og indtil i går. Desuden ønsker politiet at høre fra vidner, der har oplysninger om, hvem der har kørt i bilen efter tyveriet.

Har du oplysninger i sagen, beder vi dig kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4.   

 

 

Seat Leon Van, 2,0 TSI

Seat Leon Van, 2,0 TSI

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

29. oktober 2020

Københavns Politi

Efterlyst flugtbilist er nu anholdt

Den efterlyste mand, som er mistænkt for at have påkørt en femårig pige på Peter Bangs Vej, er her torsdag aften blevet anholdt af Københavns Politi.

26. oktober 2020

Københavns Politi

Københavns Politi fortsætter synlig Covid-19-indsats

I dag træder en række nye Covid-19-restriktioner i kraft, og Københavns Politi vil derfor være ekstra synligt til stede for at vejlede og sikre, at reglerne bliver overholdt. Blandt andet sænkes forsamlingsforbuddet fra 50 til 10 personer.

23. oktober 2020

Københavns Politi

Yderligere tre personer dømt for millionbedrageri

Der er i dag sat foreløbigt punktum i en sag om groft telefonbedrageri primært rettet mod ældre borgere. Fem personer har tidligere fået dom i samme sag.