Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

12. juni 2024 13:05

Stjålne kunstværker fundet ved ransagning

Efterforskningen af et muligt cykeltyveri førte i går til, at Københavns Politi fandt flere af de kunstværker, der natten til den 31. marts blev stjålet ved et indbrud i et galleri. To personer er blevet varetægtsfængslet sigtet for groft hæleri.

Et tip fra en cykelejer, der havde meldt sin cykel stjålet, førte i går en patrulje frem til en adresse i Sydhavnen, hvor cykelejeren via en GPS, kunne spore sin cykel.

Det var dog noget mere end en stjålen cykel, der dukkede op på adressen. Ved den efterfølgende ransagning på stedet blev der blandt andet beslaglagt flere el-ladcykler og almindelige el-cykler, 11 i alt som alle formodes stjålet, men samtidig blev der også fundet en række kunstværker, der natten til den 31. marts blev stjålet fra et københavnsk galleri. 

På adressen blev der truffet to mænd på henholdsvis 32 og 40 år. De blev anholdt og sigtet for groft hæleri. De to mænd er i dag blevet varetægtsfængslet i 14 dage, efter de bag lukkede døre blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.
 
Københavns Politi leder fortsat efter gerningsmændene i indbrudssagen og udsendte for nylig en efterlysning med billeder af fem mistænkte personer. I alt mistænker politiet syv mænd og en kvinde for indbruddet, men der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

”Vi er selvfølgelig interesserede i at vide, hvordan de to anholdte er kommet i besiddelse af de stjålne kunstværker, og det er en del af den omfattende efterforskning, vi har i gang i forbindelse med indbruddet,” siger vicepolitiinspektør Peter Reisz fra Københavns Politi.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

5. september 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

En fortsat konflikt i bandemiljøet er baggrunden for, at Københavns Politi forlænger lukningen af to rocker-/bandetilholdssteder.

5. september 2024

Københavns Politi

Første sager mod svenske teenagere på vej i retten

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har rejst tiltale i to sager om drabsforsøg begået af helt unge svenske drenge. I en tredje sag om en sprængning foran en forretning i Valby ventes den sigtede at tilstå.

29. august 2024

Københavns Politi

Anholdelse af mistænkt til drab i 2012

København Politi har anholdt en mand, som mistænkes for at være gerningsmand til et drab i København i 2012. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag.