Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

16. juni 2021 15:20

Større indhug i københavnske bandegrupperinger

Ved en koordineret indsats er seks personer fra to forskellige bandegrupperinger i dag anholdt for våbenbesiddelse.

I formiddag slog Københavns Politi til på 12 forskellige adresser hovedsageligt i København og derudover på Vestegnen og i Nordsjælland. Seks personer blev anholdt under aktionen, og desuden blev en mindreårig tilbageholdt. Den mindreårige er nu overdraget til de sociale myndigheder. 

De anholdte er mellem 15 og 23 år og er medlemmer af to forskellige bandegrupperinger, som er centreret i og omkring Vanløse. De sigtes alle for våbenbesiddelse. 

»Dagens anholdelser gør et indhug i de to grupperingers medlemmer, hvilket forhåbentlig vil skabe en øget tryghed for borgerne i de områder, hvor banderne huserer. Vi hverken kan eller vil acceptere bandekriminalitet og har derfor en målrettet og omfattende indsats mod disse kriminelle,« siger leder af Operativ Specialafdeling i Københavns Politi, Rune Nielsen. 

De anholdte bliver alle fremstillet i dommervagten torsdag den 17. juni. Der er forventning om, at dørene vil blive begæret lukket, og Københavns Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

30. juni 2022

Københavns Politi

Ransagning hos Tour de France-cykelhold

På baggrund af en retsanmodning fra de franske myndigheder har Københavns Politi i morges gennemført en ransagning hos cykelholdet Bahrain Victorious på holdets hotel i Brøndby.

23. juni 2022

Københavns Politi

Tre års fængsel og udvisning til bagmand i indbrudsnetværk

En 33-årig rumænsk statsborger blev i dag idømt tre års fængsel for omfattende handel med tyvekoster. Derudover blev han udvist for bestandig.

20. juni 2022

Københavns Politi

Mand kræves varetægtsfængslet for bedrageri for mindst 307 millioner kroner

Københavns Politi har i dag anholdt en 42-årig mand, som er sigtet for bedrageri mod en række investorer, der troede, de investerede i konkursboer.

Forslag