Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

29. marts 2023 09:24

Syv mænd kræves varetægtsfængslet for salg af omkring to ton hash

I alt syv mænd i alderen 27-62 år blev tirsdag anholdt i en større sag om organiseret hashhandel i Pusher Street på Christiania.

Efter en længerevarende efterforskning blev de syv mænd anholdt på adresser i København, på resten af Sjælland og på Lolland. 

Under ransagninger på stederne blev der blandt andet beslaglagt cirka 10 kilo hash, joints, skunk og remedier til skunkproduktion samt andre effekter, der indgår i den videre efterforskning.

I alt er der beslaglagt værdier for cirka 11 millioner kroner.

De anholdte er alle sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash. Hovedparten er blevet solgt i Pusher Street på Christiania gennem en periode på lidt over et år.

De syv sigtede fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret kl. 9.30 med krav om varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret, og Københavns Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

23. maj 2024

Københavns Politi

Bagmænd anholdt for omfattende svindel via Facebook

Københavns Politi har anholdt fire unge mænd, som mistænkes for at være bagmænd i en lang række sager om økonomisk svindel via Facebook. I samme sag er flere end 70 personer allerede sigtet for hvidvask for at agere såkaldte muldyr.

22. maj 2024

Københavns Politi

Brand i skurvogn betragtes ikke længere som en drabssag

Efterforskningen af en brand på Frieslandsvej i Dragør den 28. april peger på, at en 67-årig mand omkom som følge af selve branden.

21. maj 2024

Københavns Politi

12 mænd anholdt i sag om omfattende hvidvask

I en koordineret aktion har Københavns Politi i dag slået til på forskellige adresser og anholdt 12 mænd i et større sagskompleks om hvidvask af ikke under 900 millioner kroner.