Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

29. marts 2023 09:24

Syv mænd kræves varetægtsfængslet for salg af omkring to ton hash

I alt syv mænd i alderen 27-62 år blev tirsdag anholdt i en større sag om organiseret hashhandel i Pusher Street på Christiania.

Efter en længerevarende efterforskning blev de syv mænd anholdt på adresser i København, på resten af Sjælland og på Lolland. 

Under ransagninger på stederne blev der blandt andet beslaglagt cirka 10 kilo hash, joints, skunk og remedier til skunkproduktion samt andre effekter, der indgår i den videre efterforskning.

I alt er der beslaglagt værdier for cirka 11 millioner kroner.

De anholdte er alle sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash. Hovedparten er blevet solgt i Pusher Street på Christiania gennem en periode på lidt over et år.

De syv sigtede fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret kl. 9.30 med krav om varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret, og Københavns Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.