Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

29. marts 2023 09:24

Syv mænd kræves varetægtsfængslet for salg af omkring to ton hash

I alt syv mænd i alderen 27-62 år blev tirsdag anholdt i en større sag om organiseret hashhandel i Pusher Street på Christiania.

Efter en længerevarende efterforskning blev de syv mænd anholdt på adresser i København, på resten af Sjælland og på Lolland. 

Under ransagninger på stederne blev der blandt andet beslaglagt cirka 10 kilo hash, joints, skunk og remedier til skunkproduktion samt andre effekter, der indgår i den videre efterforskning.

I alt er der beslaglagt værdier for cirka 11 millioner kroner.

De anholdte er alle sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash. Hovedparten er blevet solgt i Pusher Street på Christiania gennem en periode på lidt over et år.

De syv sigtede fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret kl. 9.30 med krav om varetægtsfængsling. 

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre under grundlovsforhøret, og Københavns Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

2. juni 2023

Københavns Politi

"TikTok-manden" idømt forvaring for talrige overgreb på kvinder

En 31-årig mand, der af medierne har fået tilnavnet TikTok-manden, er kendt skyldig i hovedparten af de 36 forhold om blandt andet voldtægt, grov vold, ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse, som han var tiltalt for.

25. maj 2023

Københavns Politi

Fængsel på livstid for landsforræderi

En 32-årig dansk statsborger blev i dag idømt livsvarigt fængsel blandt andet for landsforræderi ved at have kæmpet for Islamisk Stat i Syrien.

25. maj 2023

Københavns Politi

Anbringelsesdom for drab på kæreste

En 25-årig mand blev i dag idømt tidsubestemt anbringelse på en psykiatrisk behandlingsafdeling. Han har under sagen tilstået at have kvalt sin kæreste, som blev fundet i en bil i vandet ved Amager Strandpark.

Forslag