Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

27. juli 2022 10:00

To mænd fremstilles for groft overfald på Borups Allé

Efter et voldsomt overfald på Borups Allé tirsdag aften har Københavns Politi anholdt to mænd. Det er politiets umiddelbare vurdering, at overfaldet var et opgør i det kriminelle miljø, og vi vurderer, at de to anholdte og gerningsmanden alle er medlemmer af rocker-/bandegrupperinger.

Omkring kl. 18.30 tirsdag aften blev en 29-årig mand, som er medlem af en rocker-/bandegruppering, overfaldet med flere knivstik og slag med en stump genstand ved Borups Allé 113 på Frederiksberg. 

Det er politiets vurdering, at seks-otte gerningsmænd deltog i overfaldet. Både de og den forurettede forsvandt dog hurtigt, og var derfor ikke på stedet, da politiet ankom kort efter. 

Den forurettede henvendte sig senere på aftenen på skadestuen, hvor han blev behandlet. Hans tilstand er stabil.

Københavns Politi anholdte i går aftes to mænd på 25 og 27 år – som ligeledes er medlemmer af en rocker-/bandegruppering – og sigtede dem for overfaldet. 

”Vi har aftenen og natten igennem haft en intensiv efterforskning, og der er på nuværende tidspunkt ingen tvivl om, at overfaldet bunder i et opgør mellem to kriminelle grupperinger,” siger leder af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi, Knud Hvass. 

Efterforskningen fortsætter, og Københavns Politi forventer yderligere anholdelser i sagen den kommende tid. 

Københavns Politi afspærrede i en periode tirsdag aften flere gader omkring Munkensvej for at lave tekniske undersøgelser. Alle afspærringer er igen ophævet. 

Den 25-årige og 27-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg i dag over middag. Tidspunktet er endnu ikke fastlagt, men vil blive meldt ud på Twitter, når vi kender det. Af hensyn til den videre efterforskning vil der blive begæret lukkede døre.  
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.

17. april 2024

Københavns Politi

Omfattende efterforskning af brandårsagen på Børsen

Københavns Politi har iværksat en omfattende efterforskning for at afdække brandårsagen på Børsen. Det er en kompliceret proces, og der kan gå flere måneder, før der kan foreligge svar.