Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

22. august 2019

Yderligere to personer anholdt i forbindelse med eksplosion ved Skattestyrelsen

To personer blev onsdag sigtet for at stå bag eksplosionen i Østbanegade i august. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

I tæt samarbejde med svensk politi blev to personer onsdag anholdt og sigtet for at stå bag eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro tirsdag 6. august 2019. 

 

Der er tale om to svenske mænd på 22 og 27 år.

Siden eksplosionen foran Skattestyrelsen har Københavns Politi været i gang med en omfattende efterforskning i godt samarbejde med svensk politi, som førte til, at en anden 22-årig svensk mand blev anholdt i sagen 13. august.

En 23-årig svensk mand blev samtidig internationalt efterlyst, da han ligeledes er mistænkt for at stå bag eksplosionen. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

»Vi tager angrebet på Skattestyrelsen meget alvorligt og fortsætter vores omfattende efterforskningen af sagen. Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi og er fortrøstningsfulde i forhold til at få gerningsmændene stillet til regnskab,« siger leder af personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

Af hensyn til den videre efterforskning har vi ikke yderligere kommentarer for nuværende.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

20. september 2019

Københavns Politi

Stor mængde våben beslaglagt i koordineret aktion

Særlig Efterforskning Øst (SEØ) har i dag – i et tæt samarbejde med Fyns Politi – ransaget 18 forskellige adresser på Fyn, hovedsagligt i Odense-området.

19. september 2019

Københavns Politi

10 personer er indtil videre dømt for urolighederne 14. april

I alt er 10 personer foreløbigt dømt for deres rolle i forbindelse med urolighederne på Nørrebro 14. april. Yderligere ni er fortsat sigtet og flere sigtelser kan komme.

18. september 2019

Københavns Politi

Københavns Politi søger vidner efter eksplosion i Vanløse

Københavns Politi søger vidner efter en eksplosion tidligt onsdag morgen i et pizzeria.

Afvis cookies