Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

22. august 2019

Yderligere to personer anholdt i forbindelse med eksplosion ved Skattestyrelsen

To personer blev onsdag sigtet for at stå bag eksplosionen i Østbanegade i august. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

I tæt samarbejde med svensk politi blev to personer onsdag anholdt og sigtet for at stå bag eksplosionen ved Skattestyrelsen på Østerbro tirsdag 6. august 2019. 

 

Der er tale om to svenske mænd på 22 og 27 år.

Siden eksplosionen foran Skattestyrelsen har Københavns Politi været i gang med en omfattende efterforskning i godt samarbejde med svensk politi, som førte til, at en anden 22-årig svensk mand blev anholdt i sagen 13. august.

En 23-årig svensk mand blev samtidig internationalt efterlyst, da han ligeledes er mistænkt for at stå bag eksplosionen. Således er fire personer nu mistænkt i sagen.

»Vi tager angrebet på Skattestyrelsen meget alvorligt og fortsætter vores omfattende efterforskningen af sagen. Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi og er fortrøstningsfulde i forhold til at få gerningsmændene stillet til regnskab,« siger leder af personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

Af hensyn til den videre efterforskning har vi ikke yderligere kommentarer for nuværende.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

16. februar 2020

Københavns Politi

Anholdte i stor narkosag sigtes for indsmugling af 100 kilo kokain

Alle 27 anholdte er udlændinge fra en række forskellige lande. Tre personer blev anholdt i Spodsbjerg, mens 24 blev anholdt på et fragtskib.

15. februar 2020

Københavns Politi

Stor politiaktion - 27 anholdt og større mængde narkotika beslaglagt

I et samarbejde med en række danske og internationale politimyndigheder har Københavns Politi i dag anholdt 27 personer i sag om indsmugling af narkotika.

13. februar 2020

Københavns Politi

Københavns Politi søger vidner efter eksplosion

Københavns Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårds Plads omkring kl. 01.30 natten til torsdag.

Afvis cookies