Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Døgnrapport

4. november 2020 13:58

Uddrag af døgnrapporten fra mandag 2 november til onsdag den 4 november 2020

Uddrag af hændelser fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra mandag den 2. november kl. 7 til onsdag den 4. november kl. 7.

Døgnrapport

Færdselsuheld i Brøndby

Tirsdag den 3. november kl. 06.51 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen. Fem køretøjer var involveret i ulykken. Der opstod kø, hvorfor part 1 forsøgte at bremse, men ramte part 2, der blev skubbet op i part 3, der ramte part 4, der slutteligt ramte part 5.  Der skete materiel skade ved uheldet. 

 

Indbrud i villa i Brøndby

Mandag den 2. november blev et indbrud på Klosterdammen i Brøndby anmeldt.  Indbruddet var sket i tidsrummet mellem kl. ca. 19.00 og 21. Et vindue var brudt op, hvorefter der var sket indstigning i huset. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

To brødre taget for butikstyveri

Tirsdag den 3. november kl 16:37 blev vi kontaktet af et supermarked på Nygårds Plads i Brøndby. Her havde en butiksdetektiv stoppet to brødre, som var mistænkt for at have stjålet kød i forretningen. En politipatrulje blev sendt til stedet og sigtede de to mænd på hhv. 26 og 29 år for butikstyveri.

 

Indbrud i forretning i Taastrup

Mandag den 2. november 2020 kl 10:45 modtog vi anmeldelse om at der havde været indbrud i en forretning på Taastrup Hovedgade. Indbruddet var sket natten til mandag mellem kl 02 og 04 og der var stjålet diverse elektronik. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner.       

 

Tyveri fra byggeplads i Søborg

Tirsdag den 3. november kl 15.55 blev vi kontaktet i forbindelse med at der var sket tyveri på en byggeplads på Maj Allé i Søborg. I forbindelse med tyveriet var der blevet taget diverse værktøj og en mindre mængde byggemateriel. Tyveriet var ifølge byggepladsen sket mellem 17 mandag og tirsdag morgen kl 07

 

Butikstyveri i Hvidovre

Tirsdag den 3. november kl 16:04 modtog vi anmeldelse om butikstyveri fra et supermarkedet på Hvidovrevej i Hvidovre. Her havde personale tilbageholdte to østeuropæiske mænd på hhv. 28 og 25 år, som var mistænkt for at have stjålet elektronik. Patruljen der blev sendt til stedet, anholdte og sigtede de to mænd, som erkendte butikstyveriet.   

 

Indbrud i Rødovre

Tirsdag den 3. november kl 15:09 modtog vi anmeldelse om at der havde været indbrud i et hus på Padborgvej i Rødovre. Indbruddet var sket i perioden umiddelbart inden mellem 12.10 og 14.55 og der blev sendt en patrulje til stedet. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner. Hvis du har set noget, så kan vi kontaktes op 43861448.

 

Forsøg på tyveri fra varevogn i Rødovre

Tirsdag den 3. oktober kl 07:47 modtog vi anmeldelse om at nogen havde forsøgt at komme ind i varevogn på Brandholm Allé. Det var dog ikke lykkedes, fordi der var indvendige låse i vognen
Ud over ekstra låse, så er der en øvrige råd til at imødegå tyveri i sin varevogn:

1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2.  Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3.  Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4.  Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5.  Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det
 

11. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Døgnrapporten holder pause

Københavns Vestegns Politis netdøgnrapport holder pause den næste tid. Følg i stedet med Twitter, Facebook og politi.dk som vanligt.

9. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Uddrag af døgnrapporten fra fredag den 6. november til mandag den 9. november 2020

Uddrag af hændelser fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra fredag den 6.11 kl. 7 til mandag den 9.11 kl. 7.

28. oktober 2020

Københavns Vestegns Politi

Uddrag af døgnrapporten fra mandag 26. oktober til onsdag den 28. oktober 2020

Uddrag af hændelser fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra mandag den 26. oktober kl. 7 til onsdag den 28. oktober kl. 7.