Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

3. december 2019

Efterlyser mand med rød hue for voldtægtsforsøg i Rødovre IDENTIFICERET

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag

 

(Opdatering 041219: Da en mistænkt har meldt sig selv, er foto og signalement fjernet fra efterlysningen)

 

Klokken 03.11 lørdag den 30.11, modtog Københavns Vestegns Politi anmeldelse om forsøg på voldtægt ved Rødovre Station på Damhus Boulevard i Rødovre. En 40-årig kvinde var blev lagt ned på jorden og befølt af en gerningsmand. Overfaldet blev stoppet, da kvindens kæreste kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at flygte i ukendt retning.


”Der er tale om et usædvanligt groft overfald. Heldigvis er de overvågningsbilleder vi har i sagen, relativt tydelige. Vi håber derfor på, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden”, siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.   


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere efterlysninger

2. december 2019

Københavns Vestegns Politi

Søger vidner til forsøg på seksuelt overgreb i Albertslund

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med efterforskningen af et forsøg på seksuelt overgreb mod en 17-årig pige i Albertslund onsdag den 20. november.

29. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser to indbrudstyve

Efter et villaindbrud i Rødovre efterlyser Københavns Vestegns Politi to mistænkte – se fotos fra overvågning på stedet.

26. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Rocker efterlyses for drab

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre

Afvis cookies