Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

5. november 2019

Hvem er de, og hvor bor de?

Københavns Vestegns Politi efterlyser tre mænd og en kvinde, som mistænkes for at stå bag flere aktuelle tricktyverier i Storkøbenhavn.

OPDATERING 7/11-19 kl. 15.40:

Efterforskning førte i dag til anholdelse af den ene af mændene - ham vi har kaldt 'mistænkt A'.

 

Derfor har vi nu fjernet foto og signalement af A. Han ventes fremstillet i grundlovsforhør fredag med begæring om varetægtsfængsling. 

Anholdelsen skete torsdag  eftermiddag (07-11-2019) på Tagensvej i København, hvor de to andre mænd og kvinden (nu med mørkt hår) også er set. Dem efterlyser vi fortsat. De taler engelsk.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi på telefon 114. 

Af hensyn til vores videre efterforskning må vi afstå fra at give flere detaljer på nuværende tidspunkt.

---

 

Københavns Vestegns Politi efterforsker aktuelt en række tricktyverier begået i hovedstadsområdet i den seneste tid – blandt andet i Ballerup, Herlev og Gladsaxe – og sætter nu tre mænd og en kvinde i forbindelse med tyverierne.

- Der er typisk tale om, at ældre medborgere først får afluret deres PIN-kode ved kassen i et supermarked, bliver fulgt et stykke væk derfra og så får frastjålet deres kreditkort i forvirringen ved et tricktyveri – og derefter bliver kontoen lænset i hæveautomater, siger politikommissær Jørn Møller Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Indtil videre undersøger Københavns Vestegns Politi syv forhold, hvor der samlet er mistet penge for foreløbig ca. 50.000 kroner.

- Vi ved, at kvinden er rumænsk statsborger og indrejst i Danmark i oktober – men hvem de andre er, og hvor de fire opholder de sig henne, vil vi meget gerne vide, siger politikommissæren.

Han opfordrer til, at man straks kontakter Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller nærmeste politi, hvis man har kendskab til dem.


Signalement og foto

Se de ret gode fotos af de fire mistænkte, som beskrives som:

 

A: Signalement fjernet.

B: Kvinde, almindelig af bygning, lyst hår sat op i hestehale. Hun har været iført en sort jakke med pelskrave, stribet trøje under jakken, mørkeblå cowboybukser og sorte sko med hvid kant.

C: Mand, almindelig af bygning, kort mørkt hår med ’måne’ og sort fuldskæg. Han har været iført en sort jakke, sort trøje, gråt halstørklæde, lyseblå cowboybukser og sorte sko.

D: Mand, almindelig af bygning. Han har været iført en sort jakke, sort trøje med mønster, sorte bukser, sorte sko og mørk hat.

Pressekontakt

Politikommissær Jørn Møller Nielsen, Københavns Vestegns Politi, mobil 5171 3852.(Foto af mistænkt mand A - fjernet)

Overvågningsfoto - mistænkt B
(Mistænkt kvinde B)

Overvågningsfoto - mistænkt B
(Mistænkt kvinde B)

Overvågningsfoto - mistænkt C
(Mistænkt mand C)

Overvågningsfoto - mistænkt D
(Mistænkt mand D)

Flere efterlysninger

4. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser mand ifm episode på Søborg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for at have truet en kvinde med kniv, umiddelbart inden hun blev kvæstet ifm et fald fra en ejendom i Søborg

6. maj 2020

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser to drenge der har begået vold mod 11-årig - mens de filmede FUNDET

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu en sag fra Skovlunde, hvor en 11-årig dreng er blevet udsat for vold. Volden blev filmet og er siden delt på de sociale medier.

15. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning ifm hærværk mod kirke i Ishøj

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mørkklædt person, som er mistænkt for hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj

Afvis cookies