Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

26. oktober 2020 14:06

Mistænkt til drabsforsøg efterlyses

Københavns Vestegns Politi efterlyser Khayre Abdi Hassan, som sættes i forbindelse med en skudepisode i Måløv den 17. maj.

Foto af mistænkte Khayre Abdi Hassan

Søndag den 17. maj omkring kl. 18.30 afgav gerningsmænd i en sort Opel Insignia et større antal skud mod personer i en sort VW Golf på Måløv Hovedgade. Ingen blev dog ramt.

Siden har en omfattende efterforskning ført til varetægtsfængslinger tre mænd på 20, 27 og 28. En 29-årig mand også sigtet i sagen, men varetægtsfængslet i en anden sag.

Københavns Vestegns Politi har i nogen tid eftersøgt den 24-årige Khayre Abdi Hassan, som plejer at færdes i Storkøbenhavn og mistænkes for at være en af gerningsmændene.

”Han ved, vi leder efter ham, og vi formoder, han skjuler sig – derfor går vi nu ud og beder offentligheden om hjælp. Kender nogen til hans færden eller opholdssted, så hører vi gerne om det. Han er selvfølgelig også selv velkommen til at henvende sig til politiet,” siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Se foto: Khayre Abdi Hassan er 175 cm høj og spinkel af bygning.

Kontakt nærmeste politi eller Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448. 

Retten i Glostrup har bestemt, at de forudgående varetægtsfængslinger skete for lukkede døre, og derfor kan politiet ikke kommentere detaljer fra efterforskningen.

Flere efterlysninger

20. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning: Hvem er denne mand? (OBS: ANHOLDT/AFLYST)

Københavns Vestegns Politi fotoefterlyser en mand, som mistænkes for at true en taxachauffør med kniv i Ishøj.

28. oktober 2020

Københavns Vestegns Politi

Mistænkt for indbrud: Kender du disse to mænd?

Københavns Vestegns Politi efterlyser identiteten på to mænd mistænkt for forsøg på villaindbrud i Hedehusene.

4. oktober 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser mand mistænkt for knivstik (OBS: ER ANHOLDT OG AFLYST)

Københavns Vestegns Politi fotoefterlyser den 35-årige (navn fjernet), som sættes i forbindelse med et umotiveret knivoverfald på en mor og hendes datter i Ballerup i dag. Politiet vurderer ham som psykisk ustabil og fraråder, man selv kontakter ham.