Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

21. juli 2019

Politiet søger vidner efter skudepisode i Ballerup

Københavns Vestegns Politi modtog kl. 2122 lørdag aften anmeldelse om skud på en cykelsti ved Banetoften 30 i Ballerup.

Københavns Vestegns Politi

På cykelstien, der også kaldes Pederstrup-stien, var en 28-årig mand ramt af et skud i venstre ben. Manden blev bragt til Herlev Hospital og er uden for livsfare. 

Vidner beskriver gerningsmanden således:

A: Mand, Dansk af udseende, 20-25 år, 175-185 cm høj, med lyst mellemlangt hår og talte dansk. Gerningsmanden flygtede fra stedet på  en sort damecykel med brun flettekurv på metalgitter og muligvis brunt sæde.
Københavns Vestegns Politi er i gang med at efterforske sagen og hører gerne fra vidner. Har du oplysninger i den forbindelse kan Københavns Vestegns Politi træffes på 43861448.

Der er intet der tyder på at skudepisoden er banderelateret. Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.
 

Flere efterlysninger

8. januar 2020

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger kvindeligt vidne ifm groft overfald i Rødovre (FUNDET)

Københavns Vestegns Politi efterlyser et kvindeligt vidne i forbindelse med et groft overfald den 4. januar ca. kl. 23 på Brandholms Alle i Rødovre.

13. december 2019

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger fortsat vidner i drabssag og offentliggør nu billeder af dræbte

Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat drabet på den 25-årige Mehmet Yaman. I forsøget på at nå frem til nye vidner, offentliggør politiet nu overvågningsbilleder af den dræbte optaget i tiden umiddelbart før drabet.

3. december 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser mand med rød hue for voldtægtsforsøg i Rødovre IDENTIFICERET

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag

Afvis cookies