Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

25. juni 2019

Politiet søger vidner i forbindelse med skyderi i Herlev

Københavns Vestegns Politi opfordrer vidner der har informationer i forbindelse med skyderiet i Herlev om at kontakte politiet

Københavns Vestegns Politi

Klokken 1750 modtog Københavns Vestegns Politi flere anmeldelser om skyderi i Sennepshaven i Herlev. Da politiet ankom til stedet kort efter, fandt man to mænd ramt af skud. Den ene mand blev erklæret død på stedet, og den anden blev i yderst kritisk tilstand bragt på hospitalet, hvor han blev erklæret død. 
Vidner har oplyst at en lys stationcar kørte fra gerningsstedet i høj fart efter skyderiet. Kort efter fandt politiet en lys Audi stationcar på Skodsborgvej i Nærum, som politiet vurderer var flugtkøretøjet. Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra vidner der har set bilen køre fra Herlev til Nærum. 
Københavns Vestegns Politi arbejder fortsat her til aften på at endeligt at identificere de to døde mænd. Endnu er det for tidligt at lægge sig fast på et motiv bag skyderiet og derfor efterforsker politiet bredt. I forbindelse med skyderiet vurderer politiet at der brugt både pistol og automatriffel.
”Vi er fortsat massivt tilstede omkring Sennepshaven i Herlev. Det er vi både for at efterforske skyderiet men også for at skabe tryghed”, siger vicepolitiinspektør Søren Rye.

 

Københavns Vestegns Politi

Der er tale om denne Audi, som politiet vurderer var flugtkøretøjet. Den er stjålet for et par dage siden i København. Har du set den før eller efter skyderiet, så kontakt politiet.

Har du oplysninger i sagen kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.

 

 

 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere efterlysninger

24. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af mand mistænkt for knivoverfald i Ishøj

Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung mand med navn og foto. Manden er mistænkt for overfald med kniv den 15. juli i Ishøj

21. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner efter skudepisode i Ballerup

Københavns Vestegns Politi modtog kl. 2122 lørdag aften anmeldelse om skud på en cykelsti ved Banetoften 30 i Ballerup.

18. juli 2019

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser mand for bankrøveri i Glostrup

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder og lyd af stemmen af den mand, der forsøgte at røve Dansk Bank i Glostrup i starten af juli.

Afvis cookies