Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

25. juni 2019

Politiet søger vidner i forbindelse med skyderi i Herlev

Københavns Vestegns Politi opfordrer vidner der har informationer i forbindelse med skyderiet i Herlev om at kontakte politiet

Københavns Vestegns Politi

Klokken 1750 modtog Københavns Vestegns Politi flere anmeldelser om skyderi i Sennepshaven i Herlev. Da politiet ankom til stedet kort efter, fandt man to mænd ramt af skud. Den ene mand blev erklæret død på stedet, og den anden blev i yderst kritisk tilstand bragt på hospitalet, hvor han blev erklæret død. 
Vidner har oplyst at en lys stationcar kørte fra gerningsstedet i høj fart efter skyderiet. Kort efter fandt politiet en lys Audi stationcar på Skodsborgvej i Nærum, som politiet vurderer var flugtkøretøjet. Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra vidner der har set bilen køre fra Herlev til Nærum. 
Københavns Vestegns Politi arbejder fortsat her til aften på at endeligt at identificere de to døde mænd. Endnu er det for tidligt at lægge sig fast på et motiv bag skyderiet og derfor efterforsker politiet bredt. I forbindelse med skyderiet vurderer politiet at der brugt både pistol og automatriffel.
”Vi er fortsat massivt tilstede omkring Sennepshaven i Herlev. Det er vi både for at efterforske skyderiet men også for at skabe tryghed”, siger vicepolitiinspektør Søren Rye.

 

Københavns Vestegns Politi

Der er tale om denne Audi, som politiet vurderer var flugtkøretøjet. Den er stjålet for et par dage siden i København. Har du set den før eller efter skyderiet, så kontakt politiet.

Har du oplysninger i sagen kan Københavns Vestegns Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.

 

 

 

Flere efterlysninger

15. november 2019

Københavns Vestegns Politi

EFTERLYSER EN 27-ÅRIG MAND FRA HEDEHUSENE

Københavns Vestegns Politi efterlyser 27-årige Carrol, som er ca. 175 cm, almindelig af bygning, har sort mellemlangt hår og tatoveringer på hals og arme.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner efter skudepisode i Taastrup

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter at en 20-årig mand i går aftes blev skudt ned i Morelhaven i Taastrup

13. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser butiksrøver fra Brøndby

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der truede sig til kontanter med en kniv i forretning i Brøndby

Afvis cookies