Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

2. december 2019

Søger vidner til forsøg på seksuelt overgreb i Albertslund

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med efterforskningen af et forsøg på seksuelt overgreb mod en 17-årig pige i Albertslund onsdag den 20. november.

Københavns Vestegns Politi

Den 17-årige pige var på vej hjem nær Hedemarksvej i Albertslund, da hun pludselig blev passet op af en ukendt mand, som tog fat i hendes arm og sagde noget til hende på et fremmedsprog. Han forsøgte herefter at lyne hendes jakke op. Pigen reagerede dog resolut og sparkende manden i skridtet, hvilket fik ham til at slippe hende og løbe væk.
Overfaldet fandt sted nær Hedemarkens Legeplads imellem blokkene (se kort) på Hedemarksvej i Albertlund onsdag den 20. november 2019 et sted mellem kl 21 og 21:30. 

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, udlænding – talte muligvis tyrkisk/kurdisk, ca. 27-35 år, ca. 180 cm høj. Manden var almindelig af bygning og havde sort fuldskæg. Han var iført sort dunjakke med rød krave.

”Vi vurderer, at dette var et forsøg på at udsætte pigen for et seksuelt overgreb. Derfor hører vi meget gerne fra offentligheden i denne sag, så vi kan få stoppet gerningsmanden,” siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Pressekontakt:

Politikommissær Rikke Thestrup - 51357697
 

Flere efterlysninger

3. december 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser mand med rød hue for voldtægtsforsøg i Rødovre IDENTIFICERET

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag

29. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser to indbrudstyve

Efter et villaindbrud i Rødovre efterlyser Københavns Vestegns Politi to mistænkte – se fotos fra overvågning på stedet.

26. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Rocker efterlyses for drab

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre

Afvis cookies