Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

2. december 2019

Søger vidner til forsøg på seksuelt overgreb i Albertslund

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med efterforskningen af et forsøg på seksuelt overgreb mod en 17-årig pige i Albertslund onsdag den 20. november.

Københavns Vestegns Politi

Den 17-årige pige var på vej hjem nær Hedemarksvej i Albertslund, da hun pludselig blev passet op af en ukendt mand, som tog fat i hendes arm og sagde noget til hende på et fremmedsprog. Han forsøgte herefter at lyne hendes jakke op. Pigen reagerede dog resolut og sparkende manden i skridtet, hvilket fik ham til at slippe hende og løbe væk.
Overfaldet fandt sted nær Hedemarkens Legeplads imellem blokkene (se kort) på Hedemarksvej i Albertlund onsdag den 20. november 2019 et sted mellem kl 21 og 21:30. 

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, udlænding – talte muligvis tyrkisk/kurdisk, ca. 27-35 år, ca. 180 cm høj. Manden var almindelig af bygning og havde sort fuldskæg. Han var iført sort dunjakke med rød krave.

”Vi vurderer, at dette var et forsøg på at udsætte pigen for et seksuelt overgreb. Derfor hører vi meget gerne fra offentligheden i denne sag, så vi kan få stoppet gerningsmanden,” siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Pressekontakt:

Politikommissær Rikke Thestrup - 51357697
 

Flere efterlysninger

4. juni 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlyser mand ifm episode på Søborg Hovedgade

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for at have truet en kvinde med kniv, umiddelbart inden hun blev kvæstet ifm et fald fra en ejendom i Søborg

6. maj 2020

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser to drenge der har begået vold mod 11-årig - mens de filmede FUNDET

Københavns Vestegns Politi efterforsker lige nu en sag fra Skovlunde, hvor en 11-årig dreng er blevet udsat for vold. Volden blev filmet og er siden delt på de sociale medier.

15. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning ifm hærværk mod kirke i Ishøj

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mørkklædt person, som er mistænkt for hærværk mod Vejleå Kirke i Ishøj

Afvis cookies