Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning

30. maj 2024 12:00

Tricktyve efterlyses

Hvem er disse to mænd? Københavns Vestegns Politi mistænker dem for at stjålet en ældre mands pung og hævet et stort beløb på hans kreditkort.

Mistænkt til tricktyveri mod ældre mand i supermarked i Brøndby den 2. april 2024.

Københavns Vestegns Politi efterforsker aktuelt et tyveri, hvor to mistænkte aflurede en mand i firsernes PIN-kode, stjal hans Dankort og lænsede det for penge i to hæveautomater.

Tyveriet skete tirsdag den 2. april kl. 14.45 i et supermarked på Nygårds Plads i Brøndby, hvor de to mistænkte ifølge videoovervågning følger efter den gangbesværede mand i butikken. 

 

Ved kassen aflæser den ene gerningsmand koden, mens den anden spærrer ved udgangen, så deres offers rollator ikke kunne komme forbi – og i det øjeblik stjal den første gerningsmand pungen, hvorefter de forlod butikken sammen med en kvinde.

 

”Efterforskningen er nu kommet til et punkt, hvor vi går ud og beder offentligheden om hjælp til at identificere de to mænd og kvinden. Vi er interesseret i at vide, hvem de er, eller hvor de opholder sig,” siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi.

Den ene – mistænkte A – er en mand, østeuropæisk af udseende, 27-32 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han har sort hår, fuldskæg og iført sort hue, sort dynejakke, sorte bukser og sorte kondisko. Han havde en tatovering i nakken, der kunne minde om en bjergkæde eller bogstaver

 

Den anden – mistænkte B – er en mand, østeuropæisk af udseende, 24-30 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han har sort hår og et kort fuldskæg. Han var iført en sort jakke med hætte, flænsede cowboybukser og sorte Nike sko.

Kvinden var østeuropæisk af udseende, 27-32 år, 160-170 cm høj og lettere kraftig af bygning. Hun har sort langt hår og var iført mørkt tøj – jakke, hættetrøje og joggingbukser samt sorte/hvide kondisko.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.

 

Mistænkt t til tricktyveri mod ældre mand 2. april i supermarked på Nygårds Plads i Brøndby
Mistænkt A

Mistænkt til tricktyveri mod ældre mand 2. april i supermarked på Nygårds Plads i Brøndby
Mistænkt A

 

Mistænkt til tricktyveri mod ældre mand 2. april i supermarked på Nygårds Plads i Brøndby

Mistænkt B

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

18. juli 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet efterlyser mand mistænkt for grov vold **OBS: VIGTIG OPDATERING**

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 28-årige Kevin Wegeland, som mistænkes for at have deltaget i frihedsberøvelse af en mand den 16. marts 2024 på en adresse i Rødovre og her udsat ham for kvalificeret vold.

19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Politiet søger vidner i sag om voldtægt

Natten til lørdag blev en 17-årig pige udsat for en grov voldtægt på Damhus Boulevard i Rødovre.

22. februar 2024

Københavns Vestegns Politi

Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby. **Redigeret 22/2-24 kl. 14.08: Korrekte mellemnavn er Tomasz**