Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

16. april 2019 15:59

Demonstration i Bagsværd i dag aflyst

Københavns Vestegns Politi har forbudt Rasmus Paludan at demonstrere i Københavns Vestegns Politikreds til onsdag kl 15.

Københavns Vestegns Politi

I løbet af tirsdag aftalte Københavns Vestegns Politi med Rasmus Paludan, at han kunne afholde sin anmeldte demonstration i Bagsværd kl. 17.10. 
 
Blandet andet på baggrund af nye informationer har det samlede situationsbillede ændret sig således, at København Vestegns Politi kl. 15 i dag set sig nødsaget til at meddele Rasmus Paludan, at han forbydes at demonstrere i Københavns Vestegns Politikreds til onsdag kl.15.00. 

”Vi følger løbende udviklingen, og vi har nu revurderet situationen således, at vi ikke længere mener, at demonstrationen kan gennemføres uden fare for den offentlige fred eller Rasmus Paludans sikkerhed,” siger politiinspektør Mogens Lauridsen.

Politiinspektøren oplyser, at politiet aktuelt ser en stor tilstrømning af personer til Bagsværd, og at der er en meget dårlig stemning i området.  

Han tilføjer, at Københavns Vestegns Politi indtil videre vil være massivt tilstede i Bagsværd, følge udviklingen tæt og agere derefter.

Pressekontakt

Pressetelefon 4026 3704.
 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

23. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Uorden i skærpet strafzone udløste forhøjet straf

En 29-årig mand fra Skovlunde blev tirsdag formiddag kendt skyldig i grov uorden ved Brøndby Stadion. Fordi politiet havde indført en skærpet strafzone på stedet, forhøjede Retten i Glostrup straffen til en frihedsstraf på tre måneder.

5. april 2024

Københavns Vestegns Politi

Dømt til anbringelse for drab

41-årig mand dømt for drab på en overlæge på et psykiatrisk center.

25. marts 2024

Københavns Vestegns Politi

Søg penge til at hjælpe børn og unge

Nu kan du søge en fond om penge til et skoleophold, en uddannelse eller et kursus til et barn eller ung, som skal hjælpes på en bedre kurs i livet.